Mesec ulazi u znak Blizanaca i pravi trigon sa Marsom.
Prihvatićete se aktivnosti i zadataka koji zahtevaju koncentraciju, efikasnost, brzinu i veštinu u izvođenju. Vaša motivacija će biti pojačana, imaćete dovoljno energije, bićete dobro raspoloženi, što će vam pomoći da postignete uspeh i napredak u svemu čega se prihvatite. U odnosima sa radnim kolegama, ukućanima, prijateljima i voljenom osobom započećete razgovore o predstojećim zajedničkim planovima i ciljevima.

NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Iznosićete svoje predloge koje ćete uspševati da uskladite sa predlozima i očekivanjima vaših sagovornika. Vaša komunikacija će biti na očekivanom nivou i postići ćete uspeh u poslovnim pregovorima i dogovorima privatnog tipa. Poboljšaćete komunikaciju i razumevanje sa voljenom osobom. Na polju emocija vas očekuju skladni i stabilni odnosi. Ako ste slobodni, neko novo poznanstvo je moguće koje kasnije može da preraste u emotivnu vezu.
NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
14 + 4 =