Mesec ulazi u znak Lava i pravi kvadrat sa Uranom.
Osećaćete pojačane oscilacije raspoloženja. Nailazićete na izazove koji će vas podsticati da ulažete više energije u rešavanje prepreka i problema na koje budete nailazili kako na poslu tako i u ostvarivanju planiranih ciljeva. Budite pažljivi u rukovanju novcem, izbegavajte ulazak u povećane troškoce, a posebno izbegavajte finansijske rizike.                      

NOVO: Mjesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Tokom popodneva ćete početi da razmišljate trezvenije i bićete sistematični u svemu čega se prihvatite. Vaš smisao za logiku će biti pojačan. To vam donosi bolji uspeh u poslovima gde se traže dobre organizacione i upravljačke sposobnosti. U odnosima sa voljenom osobom ćete biti praktični, komunkkativni, spremni na razgovore, a imaćete i predloge o zajedničkom vremenu koji će se vašem partneru dopasti.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
9 × 5 =