Mesec pravi trigon sa Marsom. Merkur pravi trigon sa Saturnom. Mesec pravi opoziciju sa Venerom i Uranom.Osećaćete snažnu potrebu da pokrenete nešto novo, a to možete da učinite ako ste prethodno sve dobro isplanirali i organizovali. Vaše misli će biti usklađene sa vašim osećanjima i lako će vam biti da svoje zamisli sprovodite u delo. Sa drugima ćete imati dobru komunikaciju, skladne odnose, razumevanje i saradnju. To će vam biti od pomoći pri obavljanju obaveza koje su povezane sa velikim i dugoročnim poslovnim projektima. Naći ćete načina da unesete stabilnost u vaše odnose i preuzećete više odgovornosti kako u poslu tako i u privatnom životu.             

NOVO: Mjesečni horoskop za Maj 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Imaćete dobar osećaj za sve što zahteva diciplinu, jasnu strukturu, hijerarhiju, sisteme. Vaš um će biti jasno određen i svemu ćete pristupati ozbiljno, primenjujući svoje znanje i iskustvo. Tokom prepodneva ćete biti skloni velikim promenama rasploženja, dok ćete popodne biti smireniji i stabilniji. Na emotivnom polju ćete imati razumevanje i iskrenu komunikaciju sa voljenom osobom o svemu što vam je važno u vezi.
NOVO: Mjesečni horoskop za Maj 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
11 × 10 =