Mesec ulazi u znak Blizanaca tokom noći, a u večernjim satima pravi opoziciju sa Venerom i sekstil sa Marsom.
Ovaj dan će vam biti ispunjen akcijom. Bićete motivisani i imaćete dovoljno snage da se suočite sa svim što vam se nađe na putu i da to uspešno rešite. Pokazivaćete više inicijative i umećete da budete jasno usmereni ka cilju. To će vam oklašati poslovne aktivnosti. Vaši odnosi sa bliskim osobama i osobom sa kojom ste u emotivnoj vezi biće napeti. Najviše pazite na tajne i na ono što ste pokušali da prećutite ili sakrijete, jer neke stvari lako mogu da izađu na videlo i da dovedu do nepoželjnih situacija u vašim odnosima, posebno emotivnim.      

NOVO: Mesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovde dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovde.

Ako ste slobodni, ovaj dan vam nije pogodan za ulazak u novu emotivnu vezu jer se ta veza neće završiti dobro po vas i biće ispunjena problemima. Osećaćete se umorno, pritisnuti problemima, zbog čega ćete biti nezadovoljni, a to će se još više odraziti na vaše odnose.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovde dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
30 × 7 =