Merkur izlazi iz senke i završava retrogradni ciklus koji je započeo na zadnjem stepenu znaka Riba. Mesec pravi trigon sa Plutonom, kvadrat sa Jupiterom i opoziciju sa Venerom. Merkur ulazi u znak Ovna. Mesec ulazi u znak Vage i pravi opoziciju sa Merkurom..Usmerićete se na rad na stvarima od dugoročnog interesa. Imaćete sve što vam je potrebno da na tom polju ostvarite napredak, što će doprineti da učvrstite svoje pozicije. Imaćete dobru koncentraciju, što će vam olakšati da sigurnim koracima idete ka svom cilju. Počećete da rešavate sve što vam je u prethodnom periodu predstavljalo prepreku, što podrazumeva i raskid nekih odnosa i na poslu i privatno koji više ne funkcionišu i ne donose očekivane rezultate. Na emotivnom polju ćete se potruditi da poradite na važnim i prioritetnim stvarima koje će omogućiti skladniju vezu sa partnerom.     

NOVO: Mjesečni horoskop za Maj 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Postaćete komunikativniji i biće vam važno da vaši sagovornici jasno čuju i dobro shvate ono što im govorite. Nećete ništa prepuštati slučaju, čak ćete delovati strogo, odsečno i pomalo impulsivno u načinu kako razgovarate, ali vam to neće niko zameriti jer ćete tako postizati bolje efekte. U drugom delu dana i u večernjim satima ćete biti raspoloženi da više vremena posvetite voljenoj osobi i da se opustite uz zajedničke aktivnosti, odlazak u bioskop, maštovite razgovore i više inicijative sa vaše strane.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Maj 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
9 − 3 =