Mesec pravi sekstil sa Uranom, trigon sa Merkurom i Neptunom i opoziciju sa Saturnom.
Bićete snalažljivi i prilagodljivi. Umećete da lako zaobiđete prepreke na koje ćete nailaziti u svakodnevnim aktivnostima. U odnosima sa drugima nalazićete način da ostvarite dobru saradnju. Na poslovnom polju ćete biti motivisani i aktivniji, a odnosi sa drugima će biti dosta dobri jer ćete umeti da nastupate odlučno i ljubazno u isto vreme. Biće vam pojačana intuicija, što će vam pomagati u situacijama gde je potrebno da bolje procenite kako da reagujete.             

NOVO: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Na ljubavnom polju ćete imati dinamiku, pojačane strasti, više zabavnih zajedničkih aktivnosti i sklad u emocijama. Bićete kreativni i maštoviti, što vam može doneti romantično veče koje će prijati i vama i voljenoj osobi. U kasnim večernjim satima ćete se osećati pritisnuti brigama, nailazićete na razna ograničenja u svemu čega se prihvatite. Na emotivnom polju ćete biti skloni povlačenju u sebe, a sa voljenom osobom nećete moći da se uskladite. To je prolazno, alije najbolje da se povučete i odmarate.
NOVO: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
29 − 27 =