Merkur ulazi u znak Riba. Mesec pravi kvadrat sa Suncem i ulazi u zadnju četvrt, nakon čega ulazi u znak Jarca i pravi sekstil sa Merkurom.
Ovaj dan vam je povoljan za zabavu i opuštanje. Kako Merkur ulazi u znak Riba gde je slab i u padu, nije povoljno vreme za planiranje i dogovore. Držite se onoga što ste se već ranije dogovorili sa voljenom osobom i članovima porodice ili prijateljima. Isto tako, zbog ulaska Meseca u Zadnju četvrt i znak gde je u izugonu, nije povoljno vreme za započinjanje bilo čega novog. Najbolje bi bilo da se oslonite na intuiciju jer ćete tako izbeći greške u odnosima sa drugima, posebno sa bliskim osobama. Intuicija će vam pomoći da osetite kako da se postavite u odnosima sa osobama koje budete sretali danas ili sa kojima budete provodili vreme.

NOVO: Mjesečni horoskop za mart 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Prihvatite predlog jednog prijatelja ili emotivnog partnera o tome kako biste proveli ovaj dan zajedno. To će vas ispuniti zadovoljstvom i omogućiti vam da se odmorite i zabavite. Potrebno vam je više razonode i relaksacije. Osmislićete način da to sebi priuštite i da obnovite svoju energiju. Bićete rapoloženi za razgovore o raznim temama, a najviše od svega će vas zanimati da razgovarate o osećanjima, potrebama, odnosima i načinima da unesete više sklada u svoj život i svoje odnose sa bliskim osobama.
NOVO: Mjesečni horoskop za mart 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
26 − 1 =