Mesec pravi kvadrat sa Plutonom, sekstil sa Suncem, kvadrat sa Jupiterom, ulazi u znak Bika i pravi kvadrat sa Saturnom. Merkur postaje stacionaran pred retrogradno kretanje.
Osećaćete prolazno neraspoloženje i bićete opterećeni brigama. To u vama može da izaziva osećanja tuge, apatije, depresivnost i da stvara umor i potrebu da se povučete. Do popodnevnih sati bi bilo najbolje da se bavite samo sopstvenim potrebama i da izbegavate bliske odnose jer ćete biti skloni da ulazite u nesuglasice i da osećate kako vam bliske osobe ne pružaju potrebnu pažnju. 

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Mnogo toga će vas opterećivati. Na emotivnom polju ćete biti povučeni, osećaćete se nelagodno, kao da vas partner ograničava, a ovaj bi mogao da vas pritiska svojim problemima, što će vas činiti zabrinutim i dovešće do zahlađenja u vašim odnosima ali kraktotrajno.

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
18 − 8 =