Mesec ulazi u znak Strelca.Bićete veseli, optimistički raspoloženi i komunikativni. Osećaćete potrebu za kretanjem, pa vam je dan pogodan za putovanja ali budite pažljivi u saobraćaju jer su moguća kašnjenja. Upražnjavaćete vaša interesovanja, bićete u kontaktu sa osobama koje su daleko od vas, kao što su vaši prijatelji i rođaci. Pružiće vam se pogodne mogućnosti da realizujete jednu vašu ideju koja može pozitivno uticati na vašu popularnost. Osećaćetepotrebu da nešto promenite u svom izgledu što će vašu ličnost istaknuti u pozitivnom smislu. 

NOVO: Mjesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Možete isto tako i da nešto novo dodate svom stilu izražavanja, što će vam doneti više pažnje i popularnosti u očima drugih. U odnosima sa voljenom osobom ćete biti puni inicijative, podrške i davaćete svom partneru podsticaje da se pokrene i da vam se pridruži u zajedničkim aktivnostima. Pronaći ćete nova zajednička interesovanja što će uneti više sklada u vašu vezu.
NOVO: Mjesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
27 + 19 =