Mesec pravi opoziciju sa Suncem i Venerom.Budite pažljivi u odnosima sa drugima, posebno na poslu jer ćete biti neraspoloženi, neljubazni i osećaćete se nezadovoljno. Izbegavajte nepotrebne troškove i pazite da novac jer su mogući manji gubici. Ovaj dan nije pogodan za započinjanje nečg novog ali je pogodan da se usmerite na stvari koje su u završnoj fazi. Može vas obuzimati dosada i osećaj kako ne uspevate da se uskladite sa drugima i kako stalno nailazite na nečije promedbe, kritike ili nedostatak pažnje, što će vas činiti bezvoljnim i biće vam teško da se pokrenete.            

NOVO: Mjesečni horoskop za Avgust 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

U odnosima sa voljenom osobom ćete osećati zahlađenje koje je prolazno. Bićete zauzeti svojim potrebama i nećete imati dovoljno osećaja da ispunjavate potrebe svog partnera. U večernjim satima će vam se vratiti dobro raspoloženje, pa ćete umeti i da svog partnera razveselite. Naći ćete nešto što će vam ispuniti zajedničko vreme i što će vas oboje zabaviti.
NOVO: Mjesečni horoskop za Avgust 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
17 × 9 =