Mesec pravi sekstil sa Plutonom i opoziciju sa Suncem. Mars pravi opoziciju sa Neptunom. Merkur ulazi u znak Vage. Venera ulazi u znak Vage.


Usmerite se na slobodne aktivnosti i na ono što će angažovati vašu pažnju i probuditi motivaciju u vama. Ovaj dan vam nije pogodan za započinjanje bilo čega novog jer će Mesec pun i nakon toga u praznom hodu. Komunikacija, izlet u prirodu, intelektualne aktivnosti će vam prijati. Budite pažljivi po pitanju vaših akcija jer ćete se osećati zbunjeni kontradoktornim informacijama na koje ćete nalaziti, što će vas ometati. Bićete skloni ulasku u povećane troškove, pa je i to nešto na šta treba da pazite. Takođe, pazite da vama neko nešto ne radi iza leđa na vašu štetu, jer biste mogli da budete žrtva prevare. U odnosima sa voljenom osobom postoji mnogo toga što će i vama i njoj-njemu delovati nejasno i što će ometati sklad u vašoj vezi, čak će vas dovesti i do raznih sumnji jedno u drugo. Uzajamna osećanja će biti kontradiktorna i možete se naći na različitim stranama. Izbegavajte tajne, posebno upuštanje u tajne veze jer bi vam to donelo probleme na više strana.            

NOVO: Mjesečni horoskop za Septembar 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Posebno ako već imate neke tajne za koje vaš partner može lako da sazna ali i da iz toga iskonstruiše svoje viđenje koje još više odstupa od realnosti. U bliskim odnosima može da dođe do nejasnoća koje će u vama izazivati bes i nagle reakcije. Imajte u vidu da je jedino ispravno rešenje u tim situacijama kompromis. U drugom delu dana bićete motivisani da započnete razgovore sa voljenom osobom u vezi problema na koje nailazite, kako danas tako i proteklih dana. Traženjem zajednički prihvatljivog rešenja bićete na dobrom putu da izbegnete sukobe i dođete do načina kako da izađete iz nejasnoća. U večernjim satima ćete se osećati bolje i biće vam jasnije kako dalje da postupate.


NOVO: Mjesečni horoskop za Septembar 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
29 − 23 =