Mesec pravi trigon sa Venerom. Jupiter kreće retrogradno. Mesec pravi kvadrat sa Suncem i ulazi u zadnju četvrt.
Nećete uspevati da stignete da sve obavite u vreme koje vam bude naloženo. Bićete pretrpani obavezama, a uz to ćete i biti umorni i iscrpljeni jer će se od vas zahtevati preteški zadaci. Budite pažljivi kada je reč o finansijama i investicijama. Od pomoći će vam biti to što ćete umeti da osetite kako da se postavite pred vaše nadređene i da ublažite pritisak na vas. Kako Mesec ulazi u zadnju četvrt, nije povoljno vreme da započinjete nešto novo, već se usmerite na dovršavanje onoga špto je u završnoj fazi.          

NOVO: Mjesečni horoskop za maj 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Imaćete uvide u potrebe voljene osobe i bliskih osoba. Na polju ljubavi ćete biti romantično raspoloženi i iznenadićete voljenu osobu tako što ćete joj pružati više pažnje i nežnosti. Ako ste slobodni, lako se može dogoditi da započnete novu vezu. Bićete skloni da idealizujete nekoga koga volite ali će vam to biti uzvraćeno na lep način. Vodićete razgovore o važnim zajedničkim temama i razmatraćete najbolje načine za efikasnije ostvarivanje zajedničkih ciljeva.

NOVO: Mjesečni horoskop za maj 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
28 × 5 =