Mars ulazi u znak Bika. Mesec pravi kvadrat sa Neptunom i opoziciju sa Jupiterom..
Budite pažljivi u načinu na koji usmeravate svoje akcije, jer ćete biti skloni da preterano trošite svoju energiju na ono što vam je iscrpljuje, a ne donosi očekivane rezultate. To će vas činiti umornijim nego obično i podsticaće vaše frustracije. Bićete napeti i skloni da naglo reagujete i kada je reč o običnoj sitnici.           

NOVO: Mjesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Lako ćete ulaziti u konfliktne situacije i dešavaće vam se da vas neko isprovocira na svađu. Dobre stvari u ovom danu će se odnositi na vašu sposobnost upravljanja finansijama, pa ćete umeti da povlačite poteze koji vam mogu doneti dobitke. Uočićete nešto što vam ranije nije bilo jasno vidljivo, a što vam može doneti poboljšani priliv novca. Ovo je dobar dan za akcije usmerene ka dugoročnim projektima i za analitiku.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
17 × 5 =