Venera pravi opoziciju sa Uranom. Mesec pravi kvadrat sa Saturnom. Sunce pravi sekstil sa Jupiterom. Mesec pravi trigon sa Jupiterom, opoziciju sa Suncem i kvadrat sa Plutonom.
Na emotivnom polju i u odnosima sa drugima uopšte doći će do neočekivanih incidenata koji mogu dovesti do prekida odnosa. Najviše u odnosima sa prijateljima. Na emotivnom polju može doći do udaljavanja u odnosima sa partnerom zbog ozbiljnih razlika u mišljenjima. Čak je moguć i raskid veze. Nije pogodno vreme da započinjete emotivnu vezu ako ste slobodni. 

NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Svoju ličnost ćete ispoljiti u drugom delu dana na najbolji način u situacijama u kojima se budete nalazili danas. Doći će do izražaja vaša unutrašnja snaga i bićete u stanju da prevaziđete svaku prepreku i rešite svaki potencijalni i stvarni problem. Uspećete da prevaziđete sklonost da upadate u česte konflikte, emotivne povrede i uspećete da većim delom kontrilošete ishitrene reakcije.
NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
4 − 1 =