Mesec pravi kvadrat sa Suncem i ulazi u zadnju četvrt, nakog čega pravi kvadrate sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom i ulazi u znak Bika.
Bićete napeti i promenljivog raspoloženja. Teško ćete moći da se prilagodite okruženju, okolnostima, drugima, što će dovoditi do nesuglasica. To je kratkotrajno i prolazno, pa neće ostaviti neželjene posledice ali je poželjno da se udaljite od situacija i osoba koje na vas deluju stresno. Na teškoće ćete nailaziti tamo gde je potrebno da budete elastični i prilagodljivi. Nećete umeti da se uklopite u tuđe zahteve. Bićete pojačano nervno napeti i skloni ishitrenim potezima i reakcijama.                        

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Naročito izbegavajte ishitrenost kada je reč o novcu, investicijama i troškovima. U popodnevnim satima bićete pritisnuti brigama i usporeni. Izbegavajte bavljenje važnim stvarima koje zahtevaju dobru koncentraciju i onima koje su na dugoročnom nivou, jer ćete na tim poljima nailaziti na prepreke. U odnosima sa voljenom osobom nailazićete na neslaganja, oboje ćete biti neraspoloženi i nećete imati dovoljno strpljenja. Nastojte da izbegavate svađe i rasprave.

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
22 ⁄ 11 =