Mesec pravi trigon sa Merkurom i ulazi u znak Lava. Sunce pravi kvadrat sa Plutonom. Mesec pravi kvadrat sa Uranom.Nailazićete na nesklad u odnosima i na važnim životnim planovima. Bićete opterećeni raznim pritiscima, što će u vama stvarati veliku napetost. Nećete moći da se prilagodite drugim ljudima i životnim okolnostima. Budite pažljivi jer to može da dovede do neprijatnih situacija, svađa, sukoba, razilazaka sa nekim ljudima, propasti planova i gubitaka.   

NOVO: Mjesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Pripazite i na novac, izbegavajte velike troškove jer možete pretrpeti gubitke i na finansijskom polju. Bilo bi mudro da sve važne stvari odložite i da se bavite samo lakšim i neophodnim aktivnostima. Povucite se i zaštitite od teških uticaja koji ovih dana prevladavaju. Ne donosite odluke, posebno one važne, jer lako možete da napravite grešku koju kasnije nećete moći da ispravite. 

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
13 − 3 =