Mars pravi kvadrat sa Jupiterom. Mesec ulazi u znak Riba.


Izbegavajte da žurite i budite pažljivi prilikom rukovanja oštrim alatima, jer biste zbog brzopletosti i nepažnje mogli da se povredite. Osećaćete napetost koja može da prelazi u bes povremeno. Takođe budite pažljivi u pogledu troškova kako ne biste potrošili više nego što je optimalan limit da se ne biste našli u finansijskim teškoćama. Iskoristite vreme koje imate na raspolaganju za razradu vaših planova i ideja.                      

NOVO: Mjesečni horoskop za Septembar 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Godilo bi vam da sa voljenom osobom ili sa bliskim prijateljima razgovarate o mogućnostima poboljšanja vaših životnih uslova i unapređenja ciljeva. To će vam pomoći da se opustite i umanjite moguće napetosti. S druge strane, osećaćete teškoće u komunikaciji, vaš način razmišljanja biće usporen, a naći ćete se i pred teškoćama u pogledu vaših planova i ciljeva koje neće biti lako ukloniti i koje će zahtevati proces, vreme i na prvom mestu kompromis.


NOVO: Mjesečni horoskop za Septembar 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
25 − 9 =