Mesec pravi sekstil sa Neptunom, trigon sa Saturnom, opoziciju sa Merkurom i opoziciju sa Suncem. Mesec je pun u znaku Bika. Mesec pravi trigon sa Plutonom. Mars pravi sekstil sa Jupiterom.
Ovaj dan vam je povoljan za postizanje ciljeva koji vam mogu doneti dobitke na više životnih oblasti. Imaćete potrebnu podršku za ono što vam bude potrebno. Pogodnosti vas očekuju u oblastima obrazovanja, putovanja, trgovine i komunikacija. Na polju ljubavi ćete više nego obično da razgovarate sa partnerom o zajedničkim interesovanjima, planovima i svemu što vam bude zanimljivo. Vaša komunikacija će biti prožeta humorom, vedrinom i zabavom.           

NOVO: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Neke zajedničke ideje ćete biti u mogućnosti da isprobate u praksi i da poboljšate vaš odnos. Usmerićete se i na važne detalje. Večernje sate provedite sa voljenom osobom. Prijaće vam da budete zajedno i da delite osećanja. Jedno drugome ćete pružati svu potrebnu pažnju i ljubav.
NOVO: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
26 × 12 =