Mesec pravi kvadrat sa Plutonom, trigon sa Merkurom, kvadrat sa Saturnom, ulazi u znak Škorpiona i pravi opoziciju sa Uranom.
Osećaćete uznemirenost i biće vam teško da se uskladite sa drugim ljudima i situacijama na koje budete nailazili tokom prepodneva. Posvetite se organizovanju onoga što vam je bitno i obavite neophodne razgovore sa poslovnim paertnerima,kao i privatno. Oslonite se na vaš osećaj logike. Osećaćete se opterećeno problemima koji nisu toliko veliki koliki će biti vaš subjektivni osećaj. Bićete umorni i teško će vam biti da razmišljate i donosite brze zaključke. 

NOVO: Mjesečni horoskop za mart 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Zbog toga vam se preporučuje da se bavite rutinskim i ustaljenim zadacima na poslu i da izbegavate preuzimanje viših stepena odgovornosti. Možete osećati da vas nešto iznutra pritiska, biti tužni, čak i depresivni. U odnosima sa drugima ćete ispoljavati hladnoću, a vama se može činiti da su drugi prema vama nezainteresovani i represivni, što će vam predstavljati teškoću u odnosima sa voljenom osobom. To je prolazno i dok traje potrebno je da budete fizički aktivniji i da izbegavate teške aktivnosti i bliske kontakte sa drugima.
NOVO: Mjesečni horoskop za mart 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
11 + 19 =