Mesec pravi sekstil sa Neptunom, trigon sa Suncem, konjunkciju sa Plutonom i Jupiterom i ulazi u znak Vodolije, nakon čega pravi trigon sa Merkurom i konjunkciju sa Saturnom. Merkur pravi trigon sa Saturnom.
Umećete da jasno sagledate sve što vam privuče pažnju. Vaša sposobnost analiziranja će biti pojačana i umećete da proniknete u suštinu svakog problema, ukoliko budete trebali da nešto rešavate, planirate ili da donosite važne odluke. Vaše misli će biti usklađene sa vašim osećanjima i lako će vam biti da svoje zamisli sprovodite u delo. Sa drugima ćete imati dobru komunikaciju, skladne odnose, razumevanje i saradnju. To će vam biti od pomoći pri obavljanju obaveza koje su povezane sa velikim i dugoročnim poslovnim projektima.        

NOVO: Mjesečni horoskop za maj 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Naći ćete načina da unesete stabilnost u vaše odnose i preuzećete više odgovornosti kako u poslu tako i u privatnom životu. Imaćete dobar osećaj za sve što zahteva diciplinu, jasnu strukturu, hijerarhiju, sisteme. Vaš um će biti jasno određen i svemu ćete pristupati ozbiljno, primenjujući svoje znanje i iskustvo. Umećete da jasno zatcrtate i predstavite svoje zamisli i ciljeve, a umećete i da postavljate zahteve. Istražićete svoje potencijale i usmerićete se ka njihovom što boljem usmeravanju i poboljšanju. U emotivnim odnosima ćete posvetiti partneru punu pažnju i obasipaćete ga lepim emocijama.

NOVO: Mjesečni horoskop za maj 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
50 ⁄ 25 =