Mesec pravi sekstil sa Venerom. Merkur kreće direktno. Sunce pravi trigon sa Neptunom.
Mada Merkur danas završava svoj retrogradni hod i vraća se u direktno kretanje, danas i sutra će biti stacionaran, pa ovo nije vreme kada je povoljno započinjati bilo šta novo u simbolici Merkura, kao što su dogovori,pregovori, kraća putovanja i komunikacija. Budite još malo strpljivi u vezi toga. Ono što ste bili primorani da odložite u vezi vaših planova, sada ćete moći da razradite i da krenete u prepravku vaših planova za narednu sedmicu. Na emotivnom polju je važno da saslušate voljenu osobu u vezi onoga što želi da vam kaže ali nije vreme da se pozabavite promenama.                       

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
U drugom delu dana se oslonite na svoju intuiciju jer će biti pojačana i omogućiće vam da se uskladite sa drugima i rešite eventualne nesuglasice. Naći ćete način da se opustite i da zauzmete adekvatan stav u situacijama u kojima se nađete. U vačernjim satima ćete moći da se opustite uz voljenu osobu i članove porodice i da uživate u zajedničkom razgovoru i zabavi. Voljenoj osobi ćete pružati iskrene emocije i osećaćete da vam uzvraća što će vas ispuniti zadovoljstvom.

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
13 × 16 =