Uran kreće retrogradno, Mesec pravi konjunkcuiju sa Saturnom i sekstil sa Neptunom.Bićete pritisnuti brigama i usporeni. Izbegavajte bavljenje važnim stvarima koje zahtevaju dobru koncentraciju i onima koje su na dugoročnom nivou, jer ćete na tim poljima nailaziti na prepreke. To će biti kratkotrajno, ali ćete u isto vreme osećati kako ne možete da mislite na više stvari odjednom i kako jedno osećate, a nešto sasvim različito mislite, pa će vam biti teško da donosite odluke. Umećete da se snalazite sa novcem, pa su mogući i manji dobici. Imaćete bar jednu plodnu ideju kako da poboljšate priliv novca na vaš račun. U emotivnim odnosima vas očekuje promenljiv dan.           

NOVO: Mjesečni horoskop za Avgust 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Vaš partner i vi ćete biti u isto vreme različito raspoloženi pa će vam biti malo teže da se uskladite. Zbog toga ne očekujte jedno od drugog preterane izlive emocija. Poboljšanje i više skladnih trenutaka možete da očekujete u večernjim satima.
NOVO: Mjesečni horoskop za Avgust 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
13 × 18 =