Mesec ulazi u znak Riba. Sunce pravi kvadrat sa Neptunom.
Tokom dana ćete osećati napetost ali nećete za to imati nikakav konkretan razlog. Često ćete menjati raspoloženja. Da biste to ublažili, potrebno vam je više akcije, fizičke vežbe, kretanje. Ako budete statični i povučeni, osećaćete jak nemir i neće vam prijati jer će samo pojačavati vašu unutrašnju napetost. Potrebno vam je ciljno usmerenje. Ako ne budete raspoloženi za fizičke aktivnosti i kretanje, posvetitie se svom hobiju ili nečim što će vam zaokupiti pažnju.                           

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Takođe buidite pažljivi u odnosima sa drugima jer nećete umeti jedni druge da jasno sagledate i da se razumete. I vaši najbliži će biti promenljivog raspoloženja. nemojte ništa doživljavati lično. Povremeno ćete biti zbunjeni, rasejani, rasute pažnje, a možete osećati i pad energije i pojačani umor u večernjim satima. Najbolje je da se tada odmarate.

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
24 × 9 =