Mesec ulazi u znak Raka i pravi sekstil sa Uranom.Započećete dan sa više energije, spremniji da se suočite sa eventualnim teškoćama i preprekama koje ćete savladati zahvaljujući svojoj veštini. Bićete više u pokretu, aktivni i imaćete pojačanu motivaciju da se posvetite ostvarenju planiranih ciljeva. Slobodno vreme biste mogli iskoristiti za fizičke aktivnosti.   

NOVO: Mjesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Imaćete ideje kako da započnete nove aktivnosti i kako da poboljšate komunikaciju u svojim odnosima. Umećete da iskoristite mogućnosti koje su vam na raspolaganju kako biste ostvarili napredak u onome što vam je važno. Ovaj dan vam je povoljno postavljen i za emotivni odnos. Unećete novine i svežinu u odnose sa voljenom osobom i otvoreno ćete razgovarati o zajedničkim ciljevima i neobaveznim temama, što će vam ulepšati zajedničke trenutke.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
3 × 21 =