Mesec ulazi u znak Bika i pravi konjunkciju sa Uranom. Mars pravi sekstil sa Neptunom.
Ovaj dan vam je pogodan za sklad u odnosima sa bliskim osobama, emotivnim partnerom i članovima porodice. Bićete zainteresovani za bavljenje nečim kreativnim, imaćete dobar osećaj za potrebe drugih i možete da se opustite u zajedničkim aktivnostima sa nekim ko vam je blizak ili da se bavite svojim hobijem.                  

NOVO: Mjesečni horoskop za Mart 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

U popodnevnim satima ćete uspeti da podignete nivo svoje energije i imaćete dobar osećaj kako da usmerite i izvodite svoje akcije. Uspećete da kroz svoju kreativnost ostvarite jedan nažan cilj, što će vam poboljšati popularnost i doneti dobitke. U odnosima sa voljenom osobom bićete ljubazniji. pružaćete više pažnje i lepih emocija, imaćete dobar osećaj šta je vašem partneru potrebno i tako ćete postići bolju bliskost. Ovaj dan vam je povoljan za ulazak u novu emotivnu vezu.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Mart 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
18 − 9 =