Mesec pravi sekstil sa Marsom i ulazi u znak Jarca. Merkur pravi trigon sa Jupiterom. Sunce pravi sekstil sa Neptunom.
Imaćete priliv novih ideja koje bi bilo mudro da zapišete i kasnije pristupite njihovoj razradi jer vam mogu doneti dosta korisnog i dobitke. Bićete uspešni u svemu što zahteva brzo nalaženje rešenja i brzo razmišljanje. U odnosima sa drugima ćete umeti da se postavite adekvatno u svakoj situaciji. Iskoristite dan za kreativne poduhvate. Vaše kreativne sposobnosti će biti pojačane i uspećete da sprovedete u delo jednu ideju koja će vam pomoći da ostvarite napredak u nečemu što vam je u ovom trenutku važno.      

NOVO: Mjesečni horoskop za maj 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
U odnosima sa voljenom osobom ćete biti romantični i intuitivno ćete osećati potrebe svog partnera, što će vam omogućiti da imate skladan odnos i da se sa više optimizma upustite u zajedničke aktivnosti, kao i da provedete intimne trenutke zajedno koji će vas oboje napuniti pozitivnom energijom i omogućiti vam da se prepustite jedno drugome i uživate u uzajamnoj ljubavi. Ako ste slobodni, bićete zaljubljive prirode. Možete upoznati osobu koja će vam delovati poput srodne duše.

NOVO: Mjesečni horoskop za maj 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
22 × 26 =