Mesec pravi opoziciju sa Plutonom i kvadrat sa Venerom, u popodnevnim satima ulazi u znak Lava i pravi kvadrat sa Uranom.Osećaćete se napeto i bićete ishitreni u svemu što budete radili tokom dana. Pokušajte da nađete malo vremena za opuštanje kako biste izbegli greške zbog preterane užurbanosti. Vaše raspoloženje će biti promenljivo i na granici konflikta. U odnosima sa drugima ćete osećati nezadovoljstvo, pritiskaće vas brige, možete se osećati depresivno ili umorno.         

NOVO: Mjesečni horoskop za Maj 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Imaćete utisak da vama bliske osobe deluju hladno, nezainteresovano i da ne možete da uspostavite odnos koji vam je potreban. Nedostajaće vam pažnja. Osećaćete potrebu da se na neki način istaknete ali nećete imati odziv, povratnu informaciju da ste primećeni. Sve to će vas ometati da se osećate opušteno. Nađite vreme i mesto za odmor. Najbolje je da se povučete koliko možete i posvetite se sebi.
NOVO: Mjesečni horoskop za Maj 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
22 × 6 =