Mesec pravi trigon sa Suncem.
Umećete da se usmerite na važne ciljeve. Vaš autoritet i sposobnost da budete sistematični tamo gde je to potrebno će doći do pojačanog izražaja. Bićete u mogućnosti da preuzmete veći deo odgovornosti na sebe za ono što ste planirali da obavite. To će poboljšati vaše poslovne i društvene pozicije. Umećete da se postavite adekvatno u većini situacija i da sebe izbacite u prvi plan na pozitivan način.                          

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Imaćete dobru saradnju sa nadređenima i sa osobama koje su na višem poslovnom ili društvenom položaju u odnosu na vas. Uspećete sebe da izbacite u prvi plan, a drugi će početi više da se oslanjaju na vas. To će biti najviše vidljivo u poslovnim odnosima ali isto tako i na emotivnom polju. Vaš partner i vi ćete imati više poverenja jedno u drugo i radićete na ostvarenju zajedničkih ciljeva. Jedno drugome i okolnostima ćete se lako prilagođavati, što će pozitivno uticati na vašu emotivnu vezu.

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
27 × 5 =