Mesec ulazi u znak Škorpiona, pravi kvadrat sa Merkurom i Marsom i opoziciju sa Uranom.Pojačaće se vaša emotivna osetljivost. Budite pažljivi u odnosima jer ćete biti skloni povredljivosti, nesporazumima, nejasnoćama i drugim promenljivim i nestabilnim emotivnim stanjima. Jedno ćete osećati, a sasvim supritno misliti, što će vaše odnose činiti otežanim, posebno kada se radi o emotivnim vezama i drugim bliskim odnosima. Bićete skloni čestim promenama raspoloženja.     

NOVO: Mjesečni horoskop za Jul 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Na poslu ćete imati napet dan jer nećete moći da se dogovorite sa klijentima, saradnicima i kolegama oko radnih zadataka. Lako ćete ulaziti u svađe i konflikte. Izbegavajte donošenje važnih odluka ako se osećate povređeno i nestabilno. U večernjim satima ćete biti skloni naglim reakcijama i bioćete pojačano osetljivi na stres. Potrebno vam je više odmora.
NOVO: Mjesečni horoskop za Jul 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
28 ⁄ 2 =