Mesec ulazi u znak Vage. Merkur pravi trigon sa Uranom. Venera pravi trigon sa Saturnom. Mesec pravi kvadrat sa Saturnom.


Osećaćete pojačan optimizam. Imaćete nove ideje kako da razradite nešto što ste već pokrenuli i što vam je prioritetno na životnom polju. Imaćete mogućnostiv da jednu ideju za koju ste se uverili da možete da je iskoristite, razradite i poboljšate, tako da vam donese očekivane rezultate. Bićete prilagodljivi u odnosu na želje i potrebe vaših najbližih i naći ćete načina da osmislite i da se dogovorite kako ćete provesti zajedničko vreme. U odnosima sa voljenom osobom bićete u mogućnosti da vašu vezu poboljšate, učvrstite i poradite na ostvarivanju zajedničkih ciljeva.                     

NOVO: Mjesečni horoskop za Septembar 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Potrebna vam je skladna forma odnosa, a to je moguće tako što ćete oboje svoje potrebe moći da ispunjavate bez smetnji i što ćete jedno drugom biti od podrške. Imaćete dobar osećaj kako da to postignete i bićete otvoreni i spremni na razgovore oko toga i na konkretne akcije. To će doprineti i skladnijim porodičnim odnosima. U večernjim satima ćete biti umorni i pomalo dekoncentrisani, rasejani. Izdvojite vreme za odmor i psihofizičku relaksaciju.


NOVO: Mjesečni horoskop za Septembar 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
17 − 5 =