Venera pravi kvadrat sa Plutonom. Mesec pravi sekstil sa Saturnom, trigon sa Neptunom i sekstil sa Plutonom.




Odnosi sa drugima mogu da budu zategnuti, posebno sa osobom sa kojom ste u emotivnoj vezi. Osećanja poput naglašenih strasti koja izazivaju posesivnost, ljubomoru i druga negativna ili uznemirujuća osećanja remetiće odnos između vas i voljene osobe. Ovaj dan vam nije pogodan za ulazak u novu emotivnu vezu. Počećete da razrađujete svoje planove i ideje ali ćete imati utisak da niste odmakli od početka i da se ništa značajno ne dešava tokom prepodneva.

NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Tokom popodnevnih sati će se pojačati vaša emocionalna osetljivost i pokazivaćete više brige i pažnje prema voljenoj osobi, članovima porodice, deci i osobama koje su vam bliske. Usmerite se na planove od dugoročnog značaja. Unaćete šta hoćete i kako da to postignete. vaš lični integritet i autoritet ćete učvrstiti, što će vam doneti više poštovanja u odnosu na okolinu. Bićete kreativni, imaćete nove ideje i bavićete se svojim hobijem ili nečim što vas opušta i donosi vam razonodu.




NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
15 ⁄ 5 =