Mesec ulazi u znak Jarca, pravi trigon sa Uranom i sekstil sa Suncem. Venera ulazi u znak Strelca.
Optimistički ćete pristupati odnosima sa drugima, kako na poslu tako i u kući, porodici, privatno. na emotivnom polju ćete biti zainteresovani za razne zabavne aktivnosti sa voljenom osobom. Sa bliskim osobama i članovima porodice ćete sarađivati i imaćete podršku u svemu što vam je potrebno, a i vi ćete pružati pomoć i podršku njima, što će vam ulepšati zajedničke trenutke. U odnosima sa voljnom osobom ćete imati dinamiku koja će vam prijati jer vam je nedostajala.  

NOVO: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Uživaćete u zajedničkim aktivnostima i vremenu koje ćete provoditi zajedno. Pojačaće se vaša potreba za pružanjem lepih emocija bliskim osobama i ispoljavaćete pojačan stepen ljubaznosti i empatije prema drugima. Ono što vam je neophodno danas i u narednih par dana je jasno usmerenje ka konkretnom cilju. Postavite sebi smernice, odredite jedan prioritetan cilj kome ćete se posvetiti već od sutra.
NOVO: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
21 ⁄ 3 =