Mesec pravi trigon sa Marsom i sekstil sa Suncem. Venera pravi kvadrat sa Uranom. mesec pravi sekstil sa Neptunom, Venera ulazi u znak Vodolije. Mesec pravi konjunkciju sa Saturnom.
Ovaj dan vam je pogodan za pripremanje i dogovaranje novih poslovnih i privatnih projekata. Ostvarićete uspešnu saradnju tamo gde vam je to neophodno, a bićete i u mogućnosti da upoznate nove ljude sa kojima možete kasnije uspešno poslovno sarađivati ili održavati privatna prijateljstva. Uključićete se aktivno u rad udruženja čiji ste član, a takođe ćete na poslu biti uspešni u svakom vidu timskog rada.               

NOVO: Mjesečni horoskop za Mart 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Na emotivnom polju je ovo vreme kada ćete imati nove ideje kako da pristupite svom partneru na način koji će uneti svežinu i nešto novo i kvalitetno u vašu vezu. Ako ste slobodni, bićete u prilici da uupoznate nekoga s kim biste mogli uskori da započnete novu emotivnu vezu. Privlačiće vas osobe koje u sebi imaju nešto jedinstveno i posebno.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Mart 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
1 + 22 =