Mesec ulazi u znak Jarca.
Imaćete plodne ideje kako da obavite neke komplikovanije zadatke na poslu ili na privatnom polju. Budite pažljivi u odnosima sa osobama koje budete sretali tom prilikom, jer ćete biti neljubazni i nekooperativni. Na finansijskom polju će vam se pružiti mogućnosti za ostvarivanje dobitaka i za dobitna ulaganja. Obratite pažnju na svoje stavove jer ćete delovati kruto, što će druge ljude odbijati.      

NOVO: Mjesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Po pitanju dugoročnih projekata ćete nailaziti na prepreke, što će zahtevati vreme i strpljenje da se reši. To će u vama izazivati revolt i bićete skloni da reagujete impulsivno. Pazite da ne isprovocirate konflikt. Najbolje je da se odmorite tokom popodneva jer neće doći do pomaka u rešavanju situacija koje su u zastoju.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
30 − 26 =