Mesec pravi trigon sa Marsom, opoziciju sa Neptunom i Suncem i trigon sa Jupiterom.
Osećaćete se motivisano, bićete prilagodljivi u odnosu na situacije u kojima se budete nalazili i u odnosu na ljude sa kojima se budete sretali i kojima budete okruženi. Bićete puni pozitivne energije i umećete da druge pokrećete na akciju. Osećaćete se pomalo rasejano i zbunjeno tokom popodneva. Potrebno je da sve važne akcije obavljate samo ako ste odmorni. U protivnom ćete biti dekoncentrisani i skloni greškama. Vaš optimizam će biti pojačan, bićete većim delom dana dobro raspoloženi i imaćete snažnu motivaciju da postignete svaki cilj koji ste planirali.

NOVO: Mjesečni horoskop za mart 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Vaš osećaj za rukovanje novcem, investicijama i za uspešne transakcije će biti pojačan i zahvaljujući tome ćete ostvariti dobitke na finansijskom i poslovnom planu. Sa voljenom osobom ćete uživati u romantičnim trenucima. Imaćete dovoljno vremena koje ćete posvetiti jedno drugome. Osećaćete se radosno i puni optimizma, ali ćete povremeno osećati i prolaznu uznemirenost. Mnogo toga će vam biti na raspolaganju za provod i razonodu.
NOVO: Mjesečni horoskop za mart 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
16 + 15 =