Mesec pravi opoziciju sa Marsom. Venera ulazi u znak Bika. Mesec pravi trigon sa Suncem i Neptunom i opoziciju sa Jupiterom.
Vreme je povoljno da započnete sa realizacijom jednog plana koji ima za cilj da vam donese stabilnost i napredak kako na poslu tako i na polju novca. Imaćete dobar osećaj za dobitne investicije i za nalaženje plodnog tla gde će vaši planovi i ideje da se razvijaju neometano. Uspeh vas očekuje u kreativnim poduhvatima i u svim poslovima koji su povezani sa lepotom, dizajnom, odnosima sa klijentima i javnošću, u oblastima zabave i u oblastima usluga povezanih sa lepotom i ulepšavanjem.

NOVO: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Tokom popodnevnih sati budite pažljivi sa troškovima i izbegavajte kupovine koje mogu da premaše limit koji ste postavili sebi ili na vašem računu. Na emotivnom planu ćete uspeti da ostvarite bolju bliskost sa voljenom osobom, pružaćete iskreno i spontano svoje emocije i naći ćete način da unapredite vaš odnos sa partnerom. Ako ste slobodni, ovo je povoljan dan za ulazak u novu emotivnu vezu koja će biti većim delom skladna i stabilna.
NOVO: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
21 + 3 =