Mesec pravi sekstil sa Venerom, ulazi u znak Raka i pravi trigon sa Merkurom. Merkur retrogradno izlazi iz znaka Riba i vraća se u znak Vodolije. Mesec pravi sekstil sa Uranom. Merkur pravi sekstil sa Venerom.
Bićete otvoreni na saradnju i uspećete da ostvarite povoljne kontakte sa poslovnim partnerima i saradnicima. Dogovori će vam se uspešno odvijati. Neke svoje ideje ćete moći da sprovedete u delo. Savladaćete brige i ostvariti napredak. Na emotivnom polju vas očekuje sklad i razumevanje u odnosima sa voljenom osobom. Popodne ćete biti pozitivno raspoloženi i širićete prijatne vibracije oko sebe, čime ćete i druge ljude činiti raspoloženima. Imaćete razumevanja za druge i bićete raspoloženi za ozbiljne razgovore i razmenu mišljenja.

NOVO: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

U odnosima sa drugima bićete prijateljski raspoloženi i komunikativni. To će vam omogućiti da se sa prijateljima i voljenom osobom opustite i zabavite uz razgovore o raznoraznim temama. Podsetićete se nekih stvari koje biste mogli bolje da razradite kako bi se vaši odnosi odvijali skladnije. Sa emotivnim partnerom ćete razgovarati o onome što vas oboje zanima i što vam je važno za sklad u vašoj vezi. Uspostavićete željeni sklad i dobro ćete se zabavljati.
NOVO: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
28 × 4 =