Mesec pravi kvadrat sa Neptunom. Venera pravi kvadrat sa Saturnom.




Osećaćete se rasejano, konfuzno i bićete skloni greškama. Izbegavajte da se bavite važnim i odgovornim obavezama, koliko je to moguće i izbegavajte donošenje važnih odluka. Najvažnije od svega je da izbegavate konzumaciju alkoholnih pića. U odnosima sa drugima, posebno na emotivnom polju, nailazićete na teškoće. Nedostajaće vam emotivna toplina i ljubaznost, bićete suviše formalni, krutog držanja, a na isto ćete nailaziti i od strane vama bliskih osoba. 

NOVO: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Potrebno je da obratite pažnju na probleme koji se duže vreme gomilaju, jer prete da poremete vašu emotivnu vezu i da dovedu do ozbiljnijeg zahlađenja u odnosima. Sve ono što je opterećivalo vaš odnos, a što niste na vreme rešavali, stvaraće vam velike napetosti i dovodiće do zahlađenja. Izbegavajte teške reči i budite pažljivi. Nastojte da popravite što je moguće popraviti u odnosima.




NOVO: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
12 + 6 =