Mesec pravi kvadrat sa Merkurom i Suncem i ulazi u drugu četvrt.
Tokom prepodnevnih sati ćete osećati pojačanu nervnu napetost. Ovaj dan vam nije pogodan za donošenje važnih odluka. Bićete promenljivog raspoloženja, pomalo i zabrinuti. Osećaćete pritisak u sebi zbog briga ili od strane starijih osoba i onih od autoriteta, posebno u vezi posla. Jedno će vam govoriti razum, a nešto sasvim drugo ćete osećati, što će vas činiti neodlučnim i nesigurnim. Osećaćete uznemirenost koja će više biti podsvesnog tipa i koja potiče od vaših briga koje ste potisnuli, a koje će biti pojačane.

NOVO: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Potrebno vam je više kretanja. Usmerite se na prioritete u poslu kao i u svakodnevnim obavezama. Izbegavajte donošenje važnih odluka, Vreme nije povoljno za započinjanje nečeg novog. U drugom delu dana ćete nailaziti na nesklad u odnosima sa voljenom osobom. Nećete moći da se usaglasite i osećaćete nezadovoljstvo. Izbegavajte razgovore o ozbiljnim temama. Nedostajaće vam pažnja. Potrebno vam je više zajedničke zabave i razonode.
NOVO: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
5 − 2 =