Pročitajte godišnji horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Posao

Drage Ribe,

[za_dropcap font_size=“18″ border_width=“2″ border_radius=“0″ font_color=“#e74c3c“ border_color=“#e74c3c“]N[/za_dropcap]a polju posla možete očekivati dobru godinu jer vam 2019. donosi dosta povoljnih mogućnosti i srećnih okolnosti. Na početku godine ćete imati više motivacije da se potrudite oko finansija što će dovesti do poboljšanja i uvećanja stanja na vašem računu. Prvi kvartal godine vam donosi nesklad u odnosima sa saradnicima, što će remetiti vaše planove i usporavati realizaciju planiranih ciljeva. Od aprila ćete uspeti da se bolje uskladite. Ostvarićete uspeh na poljima komunikacije i trgovine. Usmerite se na pregovore oko novih projekata, posebno onih velikih i na duži period. Uspećete bar jedan važan posao da pokrenete, a to će vam već za relativno kratko vreme početi donositi sigurnu i očekivanu zaradu. Više pažnje ćete trebati da posvetite dovršavanju radnih zadataka u predviđenom roku jer ćete biti pretrpani raznim zahtevima klijenata ali i nadređenih što će vam oduzimati dragoceno vreme. To će od vas zahtevati kompromis i bolju organizaciju. Juli vam je pogodan za odlazak na odmor kao i za rad na zaostalim i odloženim radnim zadacima.


Od avgusta do oktobra ćete biti u prilici da se probijete na polju javnosti i da privučete sebi više klijenata što će vam doneti veći obim poslova ali će i pozitivno uticati na vašu zaradu kao i na uspon u karijeri. Platni promet će vam se odvijati sporije i otežano, što će zahtevati da se više angažujete oko naplate vaših potraživanja kako biste mogli da na vreme isplaćujete svoja dugovanja. Od sredine oktobra ćete dobiti podršku od strane vaših nadređenih za jedan projekat koji ćete do tada pažljivo isplanirati i organizovati. Ostvarićete uspeh u svemu što zahteva tehničko znanje i sposobnost iznalaženja brzih i efikasnih rešenja. Do kraja godine ćete dobiti priznanja za vaš rad, a zarada će biti iznad očekivane.

Nezaposlene Ribe će dobiti mogućnost zaposlenja u oblastima industrije, trgovine, kao i u poslovima koji zahtevaju analitičnost ili kreativnost. Novi posao mogu dobiti najlakše u maju, avgustu i novembru.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Ljubav

Ako ste u vezi:

[za_dropcap font_size=“20″ width_heigh=“58″ border_width=“0″ border_radius=“60″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#4daaab“ border_color=“#ffffff“]P[/za_dropcap]rva polovina godine će vam doneti više razgovora sa partnerom o zajedničkim planovima i ciljevima. Vaša komunikacija će biti bolja nego ranije i o svemu ćete se dogovarati. Nailazićete i na nešto oko čega nećete moći da se složite, što će povremeno dovoditi do napetosti. Ako budete iskreni jedno prema drugome, to ćete moći da rešite.

Druga polovina godine biće vam povoljna za ostvarenje jednog ili više zajedničkih ciljeva. uspećete da poboljšate kućni budžet. Zajednička putovanja, preseljenje u veći i udobniji dom ili adaptacija postojećeg će vas zbližiti. Imaćete više vremena i za zajedničke izlaske na mesta koja volite. Povremeno ćete biti neusklađeni po pitanju emocija.

Ako ste slobodni:

Potreban vam je emotivni partner koji će biti osećajne prirode i sa kojim možete dobro da se razumete. Osećaćete se usamljeno jedno vreme jer nećete nalaziti nikoga s kim možete da ostvarite dovoljno blizak kontakt. Imaćete par kratkih avantura. U avgustu ćete upoznati osobu koja će se isticati svojom veštinom upostavljanja skladnih i zrelih odnosa razlikovati od većine osoba koje poznajete. Simpatije će biti obostrane i započećete vezu koja će vam odgovarati.

Nešto starije Ribe će postati bliske sa osobom sa kojom su se ranije povremeno viđale i delile slična interesovanja. Između vas dvoje će doći do buđenja emocija. Prvo ćete biti stidljivi i suzdržani ali ćete do jeseni ući u skladnu vezu.Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

[za_dropcap width_heigh=“58″ font_size=“20″ border_width=“0″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#ff6853″ border_color=“#ffffff“]P[/za_dropcap]očetkom godine zdravlje će vam biti promenljivo. Bićete podložni prehladi i otežanoj cirkulaciji. Mogući su i hormonski poremećaji. Od proleća će zdravlje početi da vam se popravlja i bićete više u pokretu. Vaša kondicija će doći u stabilnu formu i imaćete bolji imunitet. Tokom jula će vam varirati krvni pritisak, a tokom novembra moguće su urinarne smetnje.

Vša ishrana treba da bude kalorična ali da obuhvata lako svarljive namirnice. Dobro bi vam došlo da kao dodatak jelima uzimate antioksidanse u vidu zelenog čaja, morskih algi i mekinja. Uzimajte suplemente koji sadrže magnezijum i kompleks vitamina. Pojačajte voće, povrće i ribu. Smanjite unos brze hrane, delikatesa i grickalica.

Srećni brojevi: 5, 14, 17, 21, 25


Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
36 ⁄ 9 =