Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.

Ne zaboravite, da razgovarate sa astrologom pozovite:

Posao

Dragi Rakovi,

[za_dropcap font_size=“18″ border_width=“2″ border_radius=“0″ font_color=“#e74c3c“ border_color=“#e74c3c“]M[/za_dropcap]ars će na samom početku januara i Nove godine ući u znak Ovna, gde je vladar i snažan. Kako će prolaziti kroz vaše polje posla i karijere doneće vam ovde veliku motivaciju i usmerenost ka velikim ciljevima. Imaćete dovoljno snage da se prihvatite i najzahtevnijih radnih zadataka i velikih i dugoročnih projekata. Vaš takmičarski duh će biti pojačan i bićete spremni da se potrudite kako biste postigli napredak u karijeri. Sa poslovnim partnerima ćete sarađivati intenzivnije u cilju učvršćivanja zajedničkih interesa. Trigon Merkura sa Uranom podstaći će vas za razvoj novih ideja koje ćete moći da iskoristite u svom načinu rada i ubrzate ostvarenje važnih ciljeva. 5. januara će Merkur ući u znak Jarca i vaše polje javnosti i partnerstva. Započećete sa predstavljanjem javnosti i potencijalnim poslovnim partnerima vaših novih projekata. To će vam omogućiti da skopite nove ugovore koji će se pokazati isplativim. 7. januara Venera ulazi u znak Strelca i donosi vam poboljšane odnose sa radnim kolegama i uspeh u oblasti usluga koje su vezane za žene, mogu i kozmetiku.
Kvadrat Jupitera sa Neptunom 13. januara upozorava vas da ne planirate poslovna putovanja jer vam neće doneti očekivane rezultate. Podrška koju očekujete na polju finansija će izostati, a od nadležnih ćete dobiti nejasna objašnjenja. U trećoj dekadi januara Mars će praviti kvadrat sa Saturnom i dovešće do neslaganja i ozbiljnih teškoća u odnosima sa dugogodišnjim poslovnim partnerom. Mogući su i sukobi sa osobama od autoriteta koji neće podržavati vaš moderan pristup radu i savremene metode. Konjunkcija Venere sa Jupiterom doneće vam veliki uspeh i zaradu veću od očekivane u oblastima raznih poslovnih usluga. Uspećete da proširite vašu poslovnu ponudu. Vaš platni promet će biti pojačan.

 

Nezaposleni Rakovi će dobiti ponudu za zaposlenje u oblastima servisnih usluga. Ako se bavite zanatskim delatnostima bićete u mogućnosti da započnete sopstveni biznis.

Ne zaboravite, da razgovarate sa astrologom pozovite:

Ljubav

Ako ste u vezi:

[za_dropcap font_size=“20″ width_heigh=“58″ border_width=“0″ border_radius=“60″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#4daaab“ border_color=“#ffffff“]K[/za_dropcap]onjunkcija Sunca sa Saturnom koji vlada vašim poljem ljubavi na početku janura vam donosi usmerenost na zajedničke ciljeve koje ćete dogovoriti sa voljenom osobom. Vaši odnosi ulaze u stabilniju fazu ali će se i pored toga dešavati  povremene nesuglasice zbog kvadrata Merkura sa Marsom. To ćete moći da prevaziđete i da se uskladite.

Druga polovina decembra doneće vam ozbiljna neslaganja u vezi jednog zajedničkog cilja. Oboje ćete biti nepopustljivi i zbog toga je dogovor najbolje rešenje. Do kraja meseca ćete uspeti da pronađete obostrano prihvatljivo rešenje i ostvarićete jedan važan zajednički cilj. Odlazak na zajedničko putovanje omogućiće vam sekstil Saturna sa Neptunom.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Sunca sa Saturnom na početku januara doneće vam poznanstvo sa osobom koja će vam se dopasti zbog snažnog karaktera i ambicioznih ciljeva. Zaljubićete se i potrudićete se da ostavite na nju utisak i privučete joj pažnju. Između vas dvoje će se u početku stvoriti nadmetanje. Želećete da istaknete vaše kvalitete i vodićete razgovore i debate o raznim temama. Do kraja meseca ćete početi da osećate sve veću međusobnu naklonost. Započećete emotivnu vezu.

Nešto stariji Rakovi će biti zainteresovani da bliže upoznaju osobu koju će upoznati na jednom poslovnom seminaru. U početku ćete se strogo držati poslovnih tema, a onda ćete se početi intimno otvarati jedno prema drugom.
Ne zaboravite, da razgovarate sa astrologom pozovite:

Zdravlje

[za_dropcap width_heigh=“58″ font_size=“20″ border_width=“0″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#ff6853″ border_color=“#ffffff“]P[/za_dropcap]rolazak Venere kroz vaše polje zdravlja i konjunkcija koju će praviti sa Jupiterom doneće vam stabilno i snažno zdravlje tokom januara. Bićete puni pozitivne energije, opušteni, veseli, što će ojačati i vaš imunitet i otpornost na stres. Potrebno je malo više da se krećete kako biste kondiciju održavali u formi. Izbegavajte ležernost i preterivanje u uživanjima .

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži što više voća i povrća. Prijaće vam čorbe od povrća, a svakodnevno možete da jedete spanać, kupus i šargarepu. Južno voće uzimajte što češće, posebno pomorandžu, ananas, bananu i kivi, a povremeno i avokado. Ribu takođe možete češće da jedete, posebno morsku. Umanjite unos kafe, brze hrane i mlečnih proizvoda.

Srećni brojevi: 5, 11, 16, 20, 24
Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
16 + 30 =