Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 700 006, cijena 1.00Eur/min sa PDV

Pozovi 095 700 006

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Posao

Dragi Rakovi,

Venera na početku decembra pravi opoziciju sa Marsom, zbog čega ćete se suočavati sa spletkama osoba koje su vam tajni neprijatelji na radnom mestu i koje žele da vas udalje sa vašeg položaja, kako bi stekli ličnu korist na vašu štetu. Atmosfera na vašem radnom mestu će biti napeta i nezdrava. Moguće su svađe i sukobi sa radnim kolegama i nadređenima koje će biti na vašu štetu. Sekstil Venere sa Saturnom će vam omogućiti da poboljšate finansijsko stanje i postignete veći obrt novca kroz usluge. Ako se bavite uslugama lepote, bićete na velikom dobitku. Merkur će 6. decembra ući u znak Jarca, što će vam doneti početak dugoročne i obostrano korisne i isplative saradnje sa jednim poslovnim partnerom. Uspeh vas očekuje u oblastima javnosti i marketinga. Sunce će 8. decembra praviti opoziciju sa Marsom i prouzrokovaće neslaganja sa nadređenima. Ukoliko ne uspete da postignete kompromis i popustite zahtevima ovih iznad vas, vaš položaj će biti doveden u pitanje. Ulazak Venere u znak Jarca 10. decembra će vam doneti pomoć i podršku poslovnih partnera.
Merkur će 17 decembra praviti trigon sa Uranom i pomoći će vam da prevaziđete teškoće na poslu uz pomoć pouzdanih saradnika. Pojaviće se i neočekivano povoljne okolnosti i šansa koju ćete umeti da iskoristite i preokrenete stvari u svoju korist. Jupiter će 20. decembra ući u znak Ovan i vaše polje posla i karijere, što će vam otvoriti izuzetno povoljne mogućnosti za pokretanje novih projekata koji će imati pozitivnog uticaja na vaš napredak u karijeri. Vaš ugled će porasti. Merkur i Venera će u trećoj dekadi decembra praviti sekstil sa Neptunom, što će vam doneti uspeh u saradnji sa inostranim partnerima, uspeh u poslovnim prezentacijama i stručnu podršku. Poslovnu godinu ćete završiti sa dobitkom i priznanjem.

Nezaposleni Rakovi će biti u mogućnosti da dobiju zaposlenje u oblastima marketinga, turizma, trasporta, javnosti, IT industrije i komunikacija.

Pošaljite SMS pitanje astrologu Miri Marković:

Postavite pitanje, ukucajte ATM razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 3,63Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 700 006, cijena 1.00Eur/min sa PDV

Pozovi 095 700 006

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Ljubav

Ako ste u vezi:

Sekstil Venere sa Saturnom će vam doneti sklad i mir u odnosima sa partnerom. Bićete u mogućnosti da ostvarite jedan važan zajednički cilj. Lako ćete se dogovarati oko ulaganja zajedničkih finansija. Merkur će 6. decembra ući u znak Jarca i vaše polje ljubavi i braka što će vam doneti više razumevanja i podrške. Razgovaraćete o važnim stvarima i bićete složni.

Venera će 10. decembra ući u vaše polje ljubavi, što će vaš odnos činiti punim međusobne podrške i privrženosti. Nakon toga će 12. decembra Sunce praviti sekstil sa Saturnom i uneće stabilnost u vaš odnos sa voljenom osobom, gde će naglasak biti više na formi odnosa nego na osećanjima. Praznike ćete provesti zajedno u dobroj zabavi i prijatnom društvu.

Ako ste slobodni:

Početak decembra će vam doneti više susreta sa osobom koja vas već neko vreme privlači. Bliže ćete se upoznati i zaključićete da se u mnogo čemu dobro slažete i razumete. Pojaviće se i obostrana osećanja, što će vam otvoriti put ka ulasku u emotivnu vezu. Sunce će 21. decembra ući u znak Jarca, što će vas učiniti spremnim da porazgovarate sa vašom simpatijom o onome što oboje osećate i da odlučite šta ćete dalje. Ulazak u vezu će vas učiniti ispunjenim zadovoljstvom.

Stariji Rakovi će postati dovoljno bliski sa osobom sa kojom duže vreme izlaze i viđaju se na neobaveznoj osnovi. Oboje ćete biti sigurni šta želite i biže vam jasno da se dobro slažete u najosnovnijim stvarima. Bićete spremni za emotivnu vezu.
         Pošaljite SMS pitanje astrologu Aleksandri Arizanović:

Postavite pitanje, ukucajte ATA razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 700 006, cijena 1.00Eur/min sa PDV

Pozovi 095 700 006

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

Očekuje vas dobro i stabilno zdravlje koje ćete trebati da održavate fizičkim aktivnostima. Svakodnevno vam je potrebna i fizička rekreacija i psihička relaksacija. U tu svrhu možete ići na vežbe u teretanu ili fitnes centar. Važno je i da imate dovoljno vremena za svakodnevnu šetnju ali idite u prirodu, na mesta gde je čist vazduh. To će vam jačati imunitet.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje sadrže proteine, vitamine i minerale. Svakodnevno možete da pripremate glavni obrok sa belim pilećim mesom ili ribom i povrćem. Od ribe će vam prijati losos, i pastrmka. Od povrća jedite brokoli, pasulj, prokelj i karfiol. Od voća jedite banane, a od orašastih plodova kikiriki. Uzimajte jogurt, sir i kajmak.

Srećni brojevi: 3, 8, 12, 17, 24Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
30 + 5 =