Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.

Ne zaboravite, da razgovarate sa astrologom pozovite:

Posao

Dragi Rakovi,

[za_dropcap font_size=“18″ border_width=“2″ border_radius=“0″ font_color=“#e74c3c“ border_color=“#e74c3c“]M[/za_dropcap]erkur na početku aprila pravi konjunkciju sa Neptunom i činiće vas dosta konfuznim u donošenju odluka. Vreme nije pogodno za poslovna putovanja i pregovore sa inostranstvom. Sekstil Merkura sa Saturnom 7. aprila će vam pomoći da učvrstite odnose sa dugogodišnjim poslovnim partnerom i da postignete napredak u jednom dugoročnom i velikom zajedničkom projektu. Jupiter će 10. aprila krenuti retrogradno u vašem polju usluga. To će vas navesti da reorganizujete vaše planove  ako se bavite servisiranjem, zanatstvom i obrazovanjem. Na ovim poljima ćete imati manje posla nego obično i zbog toga su promene neophodne. Sunce koje prolazi kroz vaše polje posla i karijere praviće kvadrat sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju javnosti i partnerstva. Nadređeni će vas ograničavati u javnim nastupima i neće biti zadovoljni načinom na koji predstavljate vaš rad ili firmu u kojoj ste zaposleni. Izbegavajte da radite poslove bez ugovora. Sredinom meseca ćete dobiti podršku od strane vašeg nadređenog u vezi plana koji imate za poboljšanje sektora usluga.
Merkur će ući u znak Ovna 17. aprila. Uspećete da se bolje organizujete u izvršavanju vaših obaveza. Vaša komunikacija sa radnim kolegama, dobavljačima i saradnicima će biti na odličnom nivou. Ostvarićete uspeh u svemu što zahteva planiranje kao i u oblastima trgovine i saobraćaja. Sunce će ući u znak Bika 20. aprila. Dobićete više poverenja od strane vaših saradnika i bićete izabrani za vođu tima ili odgovornu osobu u vašem sektoru u firmi. Istog dana će Venera ući u vaše polje karijere. Budite pažljivi u vezi poslova kao što su kozmetika, usluge vezane za modu i lepotu. Krajem aprila će Mars praviti kvadrat sa Neptunom, što će vas činiti sklonim pogrešnim potezima zbog kojih biste se mogli naći na gubitku.

 

Nezaposleni Rakovi će dobiti priliku da se zaposle u oblastima trgovine, kao i u oblastima javnosti i to u odseku javnih odnosa. Imaćete mogućnost zaposlenja i ako ste po struci pravnik ili ekonomista.

Ne zaboravite, da razgovarate sa astrologom pozovite:

Ljubav

Ako ste u vezi:

[za_dropcap font_size=“20″ width_heigh=“58″ border_width=“0″ border_radius=“60″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#4daaab“ border_color=“#ffffff“]M[/za_dropcap]erkurov sekstil sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju ljubavi i braka, omogućiće vama i vašem partneru da ostvarite jedan važan zajednički cilj i unesete više stabilnosti u vašu vezu. Poboljšaćete komunikaciju i bićete vrlo složni u planiranju zajedničkih aktivnosti. Nećete uspeti da se složite samo oko jednog predloga, što ćete uspeti da prevaziđete.

Venera će 12. aprila praviti sekstil sa Saturnom. Uspećete da uz podršku voljene osobe razrešite nešto što vam je u prethodnom periodu predstavljalo smetnju. Vaše međusobne emocije će biti snažne i u svemu ćete biti jedno drugom odm podrške. Krajem meseca će Saturn krenuti retrogradno, pa ćete trebati više da se posvetite ispravljanju grešaka iz prošlosti.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete osobu koja će vam delovati kao srodna duša ali će vam biti teško da joj priđete jer se radi o nekome ko je po prirodi povučen i ne pokazuje svoje emocije, osim u intimnim trenucima. Biće vam potrebno više strpljenja ali će se vaša upornost isplatiti. U početku će se vaša komunikacija odvijati stidljivo ali će već do treće dekade aprila doći do zbližavanja i buđenja obostranih emocija. Mada je vaša simpatija po prirodi tip usamljenika, uspećete da ostvarite vezu.

Nešto stariji Rakovi počeće da se druže i izlaze sa osobom koju će upoznati preko poslovnih aktivnosti. Spojiće vas zajednička interesovanja, a u drugoj polovini meseca će se vaše druženje pretvoriti u obostranu privlačnost.Ne zaboravite, da razgovarate sa astrologom pozovite:

Zdravlje

[za_dropcap width_heigh=“58″ font_size=“20″ border_width=“0″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#ff6853″ border_color=“#ffffff“]Z[/za_dropcap]dravlje će vam biti osetljivo i promenljivo. Bićete podložni disajnim tegobama, posebno ako ste skloni alergijskim reakcijama na polen u vazduhu. Moguće su upale sinusa i bronhitis, kao i kijavica. Prekontrolišite krvnu sliku jer može doći do povišenog nivoa šećera ili malokrvnosti. Biće vam potrebno više čistog vazduha i boravka u prirodi.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od uglavnom biljne hrane, sa nimalo ili minimum namirnica životinjskog porekla, osim što možete umereno da konzumirate mleko, mlečne proizvode i jaja. Povrće uzimajte u većim količinama. Cvekla, keleraba, šargarepa, zelena salata, masline i spanać možete svakodnevno da unosite u organizam. Pijte više vode.

Srećni brojevi: 4, 10, 16, 22, 26
Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
10 × 19 =