Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.

Posao

ovan

Dragi Ovnovi,

[za_dropcap font_size=“18″ border_width=“2″ border_radius=“0″ font_color=“#e74c3c“ border_color=“#e74c3c“]V[/za_dropcap]enera na početku oktobra pravi kvadrat sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. Nailazićete na nesuglasice sa nadređenima, ometaće vas okolnosti kojima nećete uspevati da se prilagodite na poslu i bićete skloni aferama u odnosima sa kolegama. Izbegavajte da mešate posao sa emocijama i simpatijama jer vam to može doneti negativne posledice. Pluton kreće direktno 3. oktobra i Merkur ulazi u znak Škorpiona. Počećete da više pažnje usmeravate na poboljšanje platnog prometa i imaćete bolji osećaj za finansijske tokove, što će vam popraviti finansijsko stanje. Mars će ući u znak Vage i vaše polje partnerstva i javnosti 4. oktobra. Kako je Mars u Vagi slab i u izgonu, doneće vam veće izazove na ovim poljima. U odnosima sa poslovnim partnerima nailazićete na teškoće, a moguće su i pravne teškoće jer ćete biti na udaru inspekcija koje će tražiti nepravilnosti u vašem poslovanju. Kvadrat Sunca sa Saturnom vam može doneti pravne i finansijske teškoće kada je reč o velikim i dugoročnim poslovima kao što su građevinski radovi.


Venera će 8. oktobra ući u znak Škorpiona i praviće opoziciju sa Uranom. Kako su i Venera i Uran u znacima gde se ne osećaju i gde su pod teretom, to će se nepovoljno odraziti na vaš tok novca. Izbegavajte da se zadužujete i da ulazite u kredite. Sredinom oktobra će Merkur praviti sekstil sa Saturnom i omogućiće vam da poboljšate svoje prihode ostvarenjem jednog plana koji će vam doneti stabilnije poslovanje. Oslonite se na intuiciju u rešavanju prioritetnih i komplikovanijih radnih zadataka. U trećoj dekadi oktobra skladni aspekti Venere sa Saturnom, Neptunom i Plutonom doneće vam nove dobitke. Pazite se kvadrata Marsa sa Saturnom jer će vam doneti zastoje u razvoju jednog važnog projekta i gubitke.

Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da dobiju stalno zaposlenje u državnoj firmi ili u oblastima građevinarstva i industrije. Pružiće im se prilika i za honorarni posao u oblastima javnosti.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Dnevni horoskop možete pročitati ovde.

Ljubav

Ako ste u vezi:

[za_dropcap font_size=“20″ width_heigh=“58″ border_width=“0″ border_radius=“60″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#4daaab“ border_color=“#ffffff“]V[/za_dropcap]enera koja vlada vašim poljem ljubavi praviće kvadrat sa Plutonom na početku oktobra i bićete skloni da uđete u aferu koja bi vam donela niz teškoća u odnosima sa voljenom osobom. Vaš partner će ispoljavati ljubomoru. Kod oboje će strasti biti pojačane i nećete moći da sve to kontrolišete. Potrudite se da izbegavate svađe, sukobe i neprijatne scene .

Venera će od 8. oktobra prilaziti kroz znak Škorpiona što će pojačati vašu posesivnost i nepoverenje. Venera će u trećoj dekadi oktobra praviti skladne aspekte koji će vam pomoći da izgladite nesuglasice sa voljenom osobom i da dovedete vaš odnos u bolje stanje. Pokazaćete više interesovanja za potrebe voljene osobe i više vremena ćete provoditi zajedno.

Ako ste slobodni:

Početak oktobra će vas činiti sklonim da uđete u aferu sa osobom koja nije slobodna. Vaša strastvenost će biti pojačana i teško ćete moći da to kontrolišete, što će vas uvlačiti u razne neprijatne situacije. Osoba sa kojom budete imali aferu će biti ljubomorna i sklona da pravi scene. Ubrzo ćete odustati od ove veze i u drugoj polovini oktobra ćete upoznati osobu koja će vam se na prvi pogled dopasti i sa kojom ćete do kraja meseca ostvariti blizak emotivni kontakt. Ući ćete u novu vezu.

Stariji Ovnovi će se zaljubiti u osobu koja im u mnogo čemu odgovara kao emotivni partner ali je komplikovanog karaktera. Vi volite sve brzo i jednostavno, pa će vam zahtevna priroda druge osobe otežavati da započnete vezu.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Aleksandri Arizanovic:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATA razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

[za_dropcap width_heigh=“58″ font_size=“20″ border_width=“0″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#ff6853″ border_color=“#ffffff“]V[/za_dropcap]aš imuni sistem će se pojačati ali će vam fizička kondicija biti u padu, pa je važno da poradite na njenom poboljšanju. Potrebne su vam svakodnevne fizičke aktivnosti. Ako budete previše pasivni i inertni, postaćete naglašeno nervno napeti i osetljivi na stres. U tom slučaju ćete imati psihosomatske tegobe. Moguće su smetnje urološkog tipa.

Vaša ishrana bi trebalo da uključuje namirnice koje u sebi sadrže vlakna radi lakše probave. Sočivo, grašak, brokoli i banane su vam pogodni za svakodnevnu ishranu. Razne semenke, na primer, suncokret, bundeva, čia-seme, heljda i lan, doprineće jačanju vašeg imuniteta. Izbegavajte alkoholna i gazirana pića, kao i brzu hranu. Potreban vam je A vitamin.

Srećni brojevi: 5, 11, 18, 23, 26


Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Dnevni horoskop možete pročitati ovdje. SMS konslutacije sa najboljim astrolozima, tarot tumačima ovdje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
24 + 8 =