Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.

Posao

ovan

Dragi Ovnovi,

[za_dropcap font_size=“18″ border_width=“2″ border_radius=“0″ font_color=“#e74c3c“ border_color=“#e74c3c“]M[/za_dropcap]ars, vaš vladar će 2. februara praviti kvadrat sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. Nailazićete na situacije koje će zahtevati prilagođavanje i promene na koje niste spremni i koje nećete moći da prihvatite bez otpora. To će vas dekoncentrisati u obavljanju važnih zadataka. Na sreću, ravnotežu će vam praviti Venera koje će ući u znak Jarca i vaše polje posla i karijere. Doneće vam dobar osećaj kako da se postavite u poslovnim odnosima i od koga da potražite podršku za ostvarenje ciljeva koji su vam u planu. Otvoriće vam neočekivano povoljne prilike za finansijske dobitke. Sunce će 8. februara praviti sekstil sa Jupiterom i doneće vam podršku saradnika u razvoju ranije započetih radnih zadataka. Imaćete dodatnu motivaciju i usmerenje. Uspeh vas očekuje u razradi novih ideja, na polju elektonike, IT sektora, u finansijskim oblastima i u svemu gde se traže vaše rukovodeće sposobnosti. Mars će 13. februara praviti konjunkciju sa Uranom. Načinićete nove proboje i uspeti da zauzmete bolji položaj, što donosi i nove izazove.
Mars će 14. februara ući u znak Bika i doneće vam nove izazove ali i prepreke na polju finansija. Biće vam potrebno više vremena i energije kako biste uspeli da nabavite dovoljno novca i sredstava za nastavak važnih radnih zadataka. 18. februara će Venera praviti sekstil sa Saturnom u vašem polju posla. Započećete veliki i dugoročni projekat koji će vam doneti veliku zaradu. U trećoj dekadi februara Merkur pravi sekstil sa Saturnom i donosi vam uspeh u poslovima vezanim za administraciju, ustanove zatvorenog tipa, zdravstvo, ekonomiju i u trgovini energetskim resursima. Konjunkcija Venere sa Plutonom doneće vam dobar osećaj za investicije i vaša zarada će krenuti ka usponu.

Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima zdravstva, kao i u poslovima koji su vezani za transport robe i magacine.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Dnevni horoskop možete pročitati ovde.

Ljubav

Ako ste u vezi:

[za_dropcap font_size=“20″ width_heigh=“58″ border_width=“0″ border_radius=“60″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#4daaab“ border_color=“#ffffff“]V[/za_dropcap]enera koja vlada vašim poljem ljubavi 2. Februara pravi trigon sa Uranom i ulazi u znak Jarca. Imaćete nove ideje kako da poboljšate vaš odnos sa partnerom. Počećete da radite zajedničkim snagama na ostvarivanju važnih zajedničkih planova i ciljeva. To će vas zbližiti i doprineće stabilnosti vaše emotivne veze. Osećaćete obostranu privrženost.

Druga polovina februara donosi vam više romantičnih trenitaka zahvaljujući sekstili venere sa Neptunom. Ostvarićete bar jedni zajedničku želju. Pokrenućete nešto novo u vašoj vezi za šta ste oboje sigurni da će vam doneti prosperitet. U trećoj dekadi februara ćete umeti jedno drugom da se prilagodite u svemu i vaša strastvenost će se pojačati na radost partnera.

Ako ste slobodni:

U prvom delu februara počećete da osećate potrebu da se skrasite u ozbiljnoj vezi. Delovaće vam pomalo čudno što vas prolazi potreba za uzbudljivim ljubavnim avanturama. Sredinom meseca zavešće vas osoba koja će vam delovati kao ostvarenje vaših snova. Zaljubićete se i u dok trepnete već ćete biti u njenoj mreži. To je neko ko dobro zna šta hoće. Već 18. februara ćete biti u prilici da uđete u novu vezu koju će vam doneti konjunkcija Venere sa Saturnom.

Stariji Ovnovi će kroz poslovne odnose upoznati nekoga s kim će osim poslovnih, uvideti da imaju i mnogo drugih interesovanja i mnogo toga zajedničkog. Počećete da se viđate van posla i u drugoj polovini februara započećete vezu.
Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

[za_dropcap width_heigh=“58″ font_size=“20″ border_width=“0″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#ff6853″ border_color=“#ffffff“]F[/za_dropcap]ebruar će vam doneti promenljivo i osetljivije zdravlje, što ćete pojačano osećati nakon 10. U mesecu kada Merkur koji vlada vašim poljem zdravlja bude ušao u znak Riba. Kako je Merkur slab u Ribama, to će vam doneti slabiju cirkulaciju, hormonski disbalans, pojavu malokrvnost, a moguće su i akutne bolesti, kao što je grip ili jača infekcija.

Vaša ishrana u febrzaru bi trebalo da sadrži što više namirnica sa antioksidansima, vitaminima ali i gradivnim materijama kako biste ubrzano nadoknađivali potrebne materije. Jedite što više povrća, a za dodatak ishtani koristite morske alge, mekinje i kompleks B vitamina. Prijaće vam južno voće kao što su pomorandže, mango i sok od ceđenog limuna.

Srećni brojevi: 9, 14, 17, 20, 26
Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Dnevni horoskop možete pročitati ovde. SMS konslutacije sa najboljim astrolozima, tarot tumačima ovde.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
22 ⁄ 11 =