Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.

Posao

ovan

Dragi Ovnovi,

Venera će 3. Aprila ući u znak Blizanaca. Pokazivaćete više predusretljivosti i ljubaznosti u pristupu vašim sagovornicima i uopšte na polju komunikacije. Pokrenućete novi projekat koji je povezan sa trgovinom proizvodima za ulepšavanje, kao što je, na primer, kozmetička kolekcija i slično. Trigon Venere sa Saturnom osiguraće vam uspešnu i dugoročnu saradnju koja će vam značajno olakšati distribuciju robe na prodajna mesta gde će promet biti bolji od očekivanog. Jupiter će 5. aprila praviti konjunkciju sa Plutonom u vašem polju posla i karijere, što će vam doneti važne i vrlo povoljne mogućnosti da započnete poslove koji su povezani sa saradnjom sa inostranstvom, uvozom robe za široku potrošnju, a to će zahtevati i veće investicije. Ovaj poslovni poduhvat će uticati na vaš napredak u karijeri. Kako će 7. aprila Mars praviti kvadrat sa Uranom, budite pažljivi u pogledu raspoređivanja novca jer ćete biti suočeni sa neočekivanim preprekama oko investicija i priliva očekivanih prihoda. To će od vas zahtevati da vaše planove prilagodite okolnostima i da budete snalažljivi.
Merkur će 11. aprila ući u vaš znak i praviće narednog dana sekstil sa Saturnom. To će vas činiti bolje organizovanim i bićete vrlo snalažljivi u svemu gde se to pokaže za potrebno. Uspeh vas očekuje u saradnji sa društvenim organizacijama. Lako ćete ostvarivati sigurne dogovore. Sunce će sredinom aprila praviti kvadrat sa Plutonom i Jupiterom u vašem polju posla, što vas upozorava da budete pažljivi sa investicijama. Na nesuglasice ćete nailaziti u odnosu sa naređenima i autoritetima. U trećoj dekadi aprila vas očekuju brojna iskušenja, najviše na polju saradnje i finansija. Nailazićete na neslaganja i lošu koordinaciju sa dugogodišnjim saradnicima. Bićete skloni rizičnim investicijama. Budite štedljivi.

Nezaposleni Ovnovi će najviše uspeha imati u nalaženju honorarnih poslova. Ovnovi koji su stručni u IT veštinama, posebno u oblasti programiranja mogu da dobiju stalni posao.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 880 800, cijena 1.656Eur/min+PDV

Pozovi 095 880 800

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Dnevni horoskop možete pročitati ovde.

Ljubav

Ako ste u vezi:

T]rigon Venere sa Saturnom usmeriće vas da se posvetite ostvarivanju zajedničkih planova koje ste ranije dogovorili sa voljenom osobom. Dobro ćete se razumeti sa svojim partnerom i vodićete razgovore o važnim temama. Više ćete se baviti praktičnim stvarima u vašoj vezi ali ćete nalaziti i dovoljno vremena za zajedničke trenutke koji će vas opuštati.

Druga polovina aprila odvijaće se bez važnijih dešavanja na polju emocija. Prijalo bi vam da bar jedan vikend kada buide lepo vreme odete sa partnerom na izlet u prirodu. Prijaće vam i kraća putovanja udvoje, gde biste mogli da budete nasamo i da uživate u zajedničkim aktivnostima. Potrebno vam je više dinamike u vašoj vezi. Jedan cilj nećete lako ostvariti.

Ako ste slobodni:

Početak aprila vam donosi poznanstvo sa osobom koja će vas privući svojim načinom komunikacije i stabilnim karakterom. Iznenadiće vas činjenica da je to neko iz vašeg bližeg susedstva koga ranije niste primećivali. Spojiće vas slična interesovanja i potreba da sa nekim raspravljate o ozbiljnim temama. Mada će simpatije biti obostrane, vaš kontakt će duže vreme da se zasniva na neobaveznim viđanjima i dugim razgovorima. Tek krajem meseca probudiće se osećanja.

Stariji Ovnovi će preko bliskog rođaka upoznati osobu koja će ih zainteresovati ali će im trebati duže vremena kako bi privukli njenu pažnju. Potrebno je da budete strpljivi i taktični. Moguće je avantura ali ozbiljna veza nije sigurna.

Pošaljite SMS pitanje astrologu Aleksandri Arizanovic:

Postavite pitanje, ukucajte ATA razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 880 800, cijena 1.656Eur/min+PDV

Pozovi 095 880 800

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

Bićete puni energije i često u pokretu, što će se pozitivno odraziti i na vašu fizičku kondiciju i na imunitet vašeg organizma. Za stabilno zdravlje bilo bi poželjno da praktikujte svakodnevne duže šetnje, a sportovi kao što je biciklizam donose vam dvostruku korist za zdravlje. Krajem meseca bićete skloni infekcijama i lošoj cirkulaciji.

Vaša ishrana treba da sadrži više voća kao što su grejpfrut, jagode, urme i avokado. Povrće uzimajte u većim količinama, presno ili kuvano na pari. Najviše će vam prijati krompir, kukuruz, keleraba, spanać, prokelj, šargarepa i zelena salata. Pileće belo meso i morsku ribu možete više puta nedeljno da pripremate. Unosite više magnezijuma i B vitamina.

Srećni brojevi: 3, 9, 11, 16, 23
Pozovi 095 880 800

Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Dnevni horoskop možete pročitati ovdje. SMS konslutacije sa najboljim astrolozima, tarot tumačima ovdje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
16 × 2 =