Pročitajte mesecni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.

Posaoovan

Dragi Ovnovi,

[za_dropcap font_size=“18″ border_width=“2″ border_radius=“0″ font_color=“#e74c3c“ border_color=“#e74c3c“]P[/za_dropcap]rva dekada oktobra delovaće pomalo stresno na vas. Merkur će 3. oktobra praviti kvadrat sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. To će vam doneti teškoće u realizaciji radnih zadataka zbog situacija kojima nećete moći da se prilagodite. Bićete napeti i ishitreni. Pazite da ne načinite grešku. 5. u mesecu Venera kreće retrogradno, što vas upozorava da se usmerite na rešavanje zaostalih obaveza na polju novca i da izbegavate nove investicije, naročito one većeg obima. Početkom druge dekade oktobra Merkur ulazi u znak Škorpiona odakle pravi opoziciju sa Uranom i donosi vam neočekivane komplikacije zbog neisplaćenih dugovanja. Kvadrat Venere sa Marsom najavljuje probleme u odnosima sa saradnicima. Biće vam potrebno više strpljenja kako biste izbegli gubitke, a strpljenje i taktičnost vam nisu jača strana. Ovo će vas navesti da naučite da budete pažljiviji u rukovanju novcem. Sredina oktobra vam donosi mogućnost rešenja tako što ćete biti u mogućnosti da postignete dogovore oko isplata koje dugujete i da započnete jedan novi projekat.
U trećoj dekadi oktobra Merkur će praviti sekstil sa Plutonom, što će vas činiti oštroumnim. Umećete da se snalazite i služite raznim lukavstvima kako biste postigli svoje ciljeve. Sunce 23. oktobra ulazi u znak Škorpiona i pravi opoziciju sa Uranom, što će dodatno destabilizovati vaše finansije. Ovog puta pazite da se ne zadužujete dodatno. Sekstil Venere sa Saturnom će vam doneti bolji osećaj kako da postignete više stabilnosti i sigurnosti kada se radi o velikim i dugoročnim ciljevima. Retrogradna konjunkcija Venere sa Suncem usmerioće vas ka rešavanju finansijskih teškoća. Uspećete do kraja meseca da se izvučete velikim delom iz zastoja na tom polju. Bićete u mogućnosti da sklopite profitabilan ugovor.

Nezaposleni Ovnovi biće stavljeni u iskušenje prilikom traženja zaposlenja. Tražiće im se da daju novac kako bi dobili novi posao. Možete dobiti posao i sopstvenim zalaganjem.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Dnevni horoskop možete pročitati ovde.

Ljubav

Ako ste u vezi:

[za_dropcap font_size=“20″ width_heigh=“58″ border_width=“0″ border_radius=“60″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#4daaab“ border_color=“#ffffff“]V[/za_dropcap]enera koja vlada vašim poljem ljubavi počinje da se kreće retrogradno 5. oktobra. Doneće vam nevolje u ljubavi. U vaše odnose sa voljenom osobom uvući će se ljubomora. Kvadrat Venere sa Marsom dovešće strasti do usijanja, što može da se završi ozbiljnim sukobima. Neslaganja će najviše nastati u vezi zajedničkih ulaganja i kućnog budžeta.

Sredinom oktobra uspećete da nađete rešenje tako što ćete porazgovarati sa voljenom osobom i izneti sve što vam nije po volji u vašoj vezi. Bićete dovoljno uviđavni da saslušate i primedbe vašeg partnera na vaše ponašanje. Mada ćete uspeti da izgladite nesuglasice, povremeno će da iskrsnu manje, prolazne prepirke. Do kraja meseca bićete ponovo u ljubavi.

Ako ste slobodni:

Venera koja kreće retogradno 5. oktobra, doneće vam susret sa bivšom ljubavi, a to će vas u početku uznemiriti. Setićete se kako ste se i zbog čega razišli. Davno potisnuta sećanja o vremenu koje ste proveli zajedno počeće da vas pritiskaju. Osoba koja vam se dopada odjednom će se pojaviti sa nekim novim i shvatićete da od vaših očekivanja nema ništa. Setićete se lepih trenutaka sa bivšom ljubavi koja će vas pozvati da izađete. Do kraja meseca obnovićete vezu.

Stariji Ovnovi upoznaće nekoga ko će ih podsetiti na osobu koju su voleli u prošlosti. Očekivaćete da vam se ponovi sve kroz šta ste prošli, da biste na kraju shvatili da između prošlosti i nove simpatije postoje samo poneke sličnosti.
Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje:

[za_dropcap width_heigh=“58″ font_size=“20″ border_width=“0″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#ff6853″ border_color=“#ffffff“]M[/za_dropcap]erkur koji vlada vašim poljem zdravlja ulazi 10. oktobra u znak Škorpiona, što će vam doneti sklonost upalnim procesima u predelu urogenitalnog trakta. Moguće su i reumatske smetnje, posebno kod starijih Ovnova. U trećoj dekadi oktobra doći će do poboljšanja zdravlja. Više ćete se kretati i bićete u boljoj kondiciji. Prijaće vam fizičke aktivnosti.

Potrebna vam je kalorična hrana kako biste podigli otpornost svog organizma na povišeni nivo. Uzimajte više mesa sa kombinacijom pasulja, krompira i zelenog povrća kao što je spanać. Sočivo, žitarice, integralni hleb i mlečni proizvodi su vam neophodni u ishrani. Od voća će vam prijati sušene smokve. Pojačajte unos kalcijuma i C vitamina.

Srećni brojevi: 4, 9, 12, 17, 24
Mesecni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Dnevni horoskop možete pročitati ovde. SMS konslutacije sa najboljim astrolozima, tarot tumačima ovde.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
15 ⁄ 3 =