Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Posao

Drage Device,

[za_dropcap font_size=“18″ border_width=“2″ border_radius=“0″ font_color=“#e74c3c“ border_color=“#e74c3c“]M[/za_dropcap]ars će 3. januara ući u znak Strelca i pojačaće vaše napore da pokrenete jedan posao u vašoj režiji. Ako planirate pokretanje privatnog biznisa, to možete odmah prvog radnog dana u godini. Bićete veoma motivisani da se istaknete i uložićete svoje stručne sposobnosti i svu svoju energiju sa velikim entuzijazmom. Sunce i Merkur u prvoj dekadi januara prave sekstil sa Neptunom. Ostvarićete uspeh na polju javnosti i zabave. Imaćete uspešne razgovore sa poslovnim partnerima i zauzećete bolje pozicije u koordinaciji zajedničkih projekata, što će pozitivno uticati na vašu zaradu. Merkur će praviti konjunkciju sa Suncem, što će vam omogućiti uspeh u održavanju važne poslovne prezentacije, a to će vam doneti nove klijente i uvećati vašu popularnost. Saturn će praviti konjunkciju sa Plutonom 12. januara, što će vam omogućiti da pokrenete novi veliki i dugoročni projekat vezan za oblasti rada sa decom i mladima, obrazovanja , kreativnosti ili zabave. Bićete u mogućnosti da profitirate kroz otvaranje novog objekta ako se bavite ugostiteljstvom.


Venera će 13. januara ući u znak Riba, a kako je tamo snažna, to će vam doneti javni uspeh, posebno ako se bavite kreativnim radom, umetnošću ili estradnim nastupima. Vaši poslovni odnosi će se odvijati bolje i imaćete od toga višestruku korist. Merkur će ući 16. januara u znak Vodolije i doneće vam mogućnost proširenja ponude usluga, što će vam doneti nove klijente. Imaćete dosta uspeha i ako se bavite radom u zdravstvu ili ako servisirate elektronske uređaje i belu tehniku. Ulazak Sunca u znak Vodolije 20. januara doneće vam bolje pozicije u poslu i dobru saradnju sa osobama od autoriteta. Sekstil Venere sa Jupiterom doneće vam dobitke kroz sklapanje novih ugovora i poslovnih partnerstava.

Nezaposlene Device će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima javnosti, administracije, ekonomija, zabave, prosvete i ugostiteljstva. Ako ste kreativni dobićete dobro plaćeni honorarni posao.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Aleksandri Arizanovic:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATA razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Ljubav

Ako ste u vezi:

[za_dropcap font_size=“20″ width_heigh=“58″ border_width=“0″ border_radius=“60″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#4daaab“ border_color=“#ffffff“]S[/za_dropcap]

Sekstil Sunca i Merkura sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju ljubavi i partnerstva doneće vam odličan osećaj kako da se postavite prema voljenoj osobi u različitim situacijama. Pokazaćete više empatije i razumevanja za promenljiva raspoloženja vašeg partnera. Unećete novi kvalitet u vašu vezu, što će vas oboje činiti ispunjenim zadovoljstvom.

U drugoj polovini januara ćete poboljšati komunikaciju i dobro ćete se slagati oko dogovora u vezi zajedničkih planova. Ulaskom Venere u znak Riba i vaše polje ljubavi poklanjaćete punu pažnju i iskrene, otvorene i duboke emocije voljenoj osobi. Sekstil Venere sa Jupiterom doneće vam više zabave, izlazaka, kao i skladne i lepe intimne trenutke udvoje.

Ako ste slobodni:

Januar će vam doneti velike mogućnosti da započnete ozbiljnu emotivnu vezu koja će trajati dugo, a može da se pokaže i kao trajna. Budućeg partnera ćete upoznati na zabavi ili na mestu za zabavu. U početku ćete biti pomalo povučeni, nesigurni i nepoverljivi dok se bolje ne upoznate. Nakon što Venera 13. Januara uđe u znak Riba, zaljubićete se jedno u drugo i sve više vremena ćete provoditi zajedno. Osećaćete kako ste pronašli srodnu dušu i bićete ispunjeni srećom.

Nešto starije Device će započeti vezu sa osobom u koju su zaljubljene duže vreme. U početku će vam trebati malo vremena da se jedno drugom prilagodite. Već od druge polovine januara počećete da pravite zajedničke planove.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

[za_dropcap width_heigh=“58″ font_size=“20″ border_width=“0″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#ff6853″ border_color=“#ffffff“]P[/za_dropcap]

Potrebno vam je više odmora. Izbegavajte da se iscrpljujete i da se bavite težim fizičkim poslovima. Budite umereno u pokretu i nađite svakog dana bar sat vremena za psihofizičku relaksaciju. Biće vam osetljivi zglobovi, kolena i leđa. Praktikujte fizičke vežbe i izbegavate preteranu pasivnost. Bićete podložni prehladi i povremenim disajnim smetnjama.

Potrebno je da vaša ishrana sadrži što više vitamina. Kiseli kupus, turšija, kao i kuvano povrće, posebno šargarepa, karfiol, grašak, celer i spanać, omogućiće vam zdravu ishranu i materije koje su vam neophodne. Od voća jedite jabuke, banane, suvo grožđe i kivi. Meso i ribu možete često imati na jelovniku. Mleko, sir i jaja jedite umereno. Izbegavajte brzu hranu.

Srećni brojevi: 7, 13, 18, 21, 25


Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
24 ⁄ 1 =