Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Posao

Dragi Blizanci,

[za_dropcap font_size=“18″ border_width=“2″ border_radius=“0″ font_color=“#e74c3c“ border_color=“#e74c3c“]V[/za_dropcap]enera će na početku februara iz vašeg polja posla praviti sekstil sa Plutonom i Saturnom koji se nalaze u vašem polju platnog prometa. To će vam dati dobar osećaj za konstruktivne finansijske poteze i ostvarićete dobitke kao i obimniji obrt novca. Bićete u prilici da finansirate važne projekte, a ako je neophodno da se zadužite ili uđete u kredit, to ćete dobiti pod povoljnim uslovima. Merkur će 3. februara ući u znak Riba i vaše polja posla i karijere, što će vam doneti promenljive okolnosti i zahtevaće od vas više pažnje na sitnice, kao i pojačanu prilagodljivost na nestabilne okolnosti u vašem poslovnom okruženju. Venera će 7. februara ući u znak Ovna gde je u izgonu, što će opteretiti vaše odnose sa saradnicima. Saradnici i podređeni će biti skloni da rade nešto na svoju ruko što vama neće odgovarati i biće vam teško da se međusobno uskladite. To će zahtevati više pažnje kako bi ste izbegli sukobe u odnosima. Mars će ući u znak Jarca gde je snažan 16. februara i doneće vam više motivacije da se bavite privlačenjem poslova koji donose veće prihode.


Merkur će krenuti retrogradno 17. februara u vašem polju posla, a to će izazivati zastoje u razvoju vaših poslovnih planova. Otežavaće vam poslovnu komunikaciju, a zbog nepovoljnih okolnosti i nedostatka sredstava bićete primorani da neke radne zadatke odložite. Ulazak Sunce u znak Riba 19. februara pojačaće vaše rukovodeće sposobnosti i uspećete da se istaknete na poslu i steknete bolji autoritet. Jupiter će praviti sekstil sa Neptunom i doneće vam veliku šansu da ostvarite uspon u karijeri i uđete u jedan posao koji bi značajno uvećao vaše redovne prihode. Ovo vam je i dobra prilika da započnete privatni biznis. Važno je da izbegavate ulazak u veće troškove i rizične investicije. Igrajte na sigurno.

Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da započnu privatni biznis ako to imaju u planu. Dobićete mogućnost da se zaposlite u oblastima, menadžmenta, ekonomije i u sektoru industrije.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Aleksandri Arizanovic:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATA razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Ljubav

Ako ste u vezi:

[za_dropcap font_size=“20″ width_heigh=“58″ border_width=“0″ border_radius=“60″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#4daaab“ border_color=“#ffffff“]O[/za_dropcap]sećaćete potrebu da sa partnerom putujete ili se više krećete kao i da smišljate i nalazite razne zajedničke aktivnosti. Imaćete podršku voljene osobe i umećete da je pokrenete na zajedničke aktivnosti. Nećete dozvoliti da vaša veza postane monotona. Razgovaraćete sa partnerom o onome što vam nedostaje u vezi i nastojaćete da to unesete u vašu svakodnevicu.

Jupiter koji vlada vašim poljem ljubavi praviće u trećoj dekadi februara sekstil sa Neptunom. Doneće vam dobar osećaj šta je vašem partneru potrebno u vašem odnosu i bićete vrlo spremni i u mogućnosti da to ispunite. Voljenoj osobi ćete ispuniti jednu veliku želju. Manje neslaganja imaćete oko ulaganja zajedničkih finansija i zbog vaše sklonosti ka flertu.

Ako ste slobodni:

Bićete neprestano u pokretu, izlazićete i zabavljati sa prijateljima. Više će vas interesovati prolazne avanture nego što ćete želeti ozbiljnu vezu. Privući će vas osoba koja ne živi u istom mestu gde i vi, a koju ćete upoznati sredinom februara kroz učestvovanje u nekom društvenom ili humanitarnom projektu. Biće to privlačnost na prvi pogled. Ući ćete u intiman odnos i nastavićete da održavate vezu na daljinu. Veza će biti tajna jer vaša ljubav neće biti slobodna ali vam to neće smetati.

Stariji Blizanci će se naći u centru pažnje osobe koja će im otvoreno pokazati da je zainteresovana za vezu sa njima. Vi nećete biti spremni da se vezujete, pa će u obzir doći samo slobodna veza bez obaveza. Druga osoba će na to pristati.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

[za_dropcap width_heigh=“58″ font_size=“20″ border_width=“0″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#ff6853″ border_color=“#ffffff“]V[/za_dropcap]aše zdravlje će biti stabilno, posebno od druge polovine februara kada Mars koji vlada vašim poljem zdravlja bude ušao u znak Jarca gde je egzaltiran. Bićete motivisani da se više krećete, da se bavite fizičkim vežbama i da sledite jedan novi sistem koji će vam omogućiti da vaše zdravlje održavate u odličnom stanju. Obavićete preventivni zdravstveni pregled.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži veću količinu vitamina i proteina. Na prvom mestu to možete da unosite kroz presno i kuvano povrće, kao što su šargarepa, celer, cvekla, kelj, brokoli, pasulj, sočivo i spanać. Uzimajte što više voća u vidu soka koji možete praviti uz pomoć sokovnika. Ribu jedite često, kao i sireve. Meso, hleb i slatkiše jedite umereno.

Srećni brojevi: 4, 9, 15, 18, 22


Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
17 − 9 =