Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 880 800, cijena 1.656Eur/min+PDV

Pozovi 095 880 800

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Posao

Dragi Bikovi,

Prva dekada avgusta donosi vam niz teškoća oko dobijanja potrebne podrške od raznih institucija. Nailazićete i na teškoće u poslovnim pregovorima, čak ćete neke pregovore prekinuti jer će se završiti neuspehom, zbog opozicije Merkura sa Plutonom i Saturnom Kvadrat Marsa sa Jupiterom će vam otežati odnose sa partnerima iz inostranstva. Ako ste planirali poslovno putovanje, bićete primorani na odlaganje. Teškoće vas očekuju i ako se bavite trgovinom robe iz uvoza jer ćete se suočiti sa ograničenjima i porastom cena. Merkur će 5. avgusta ući u znak Lava i omogućiće vam da se bolje organizujete u ispunjavanju planiranih rokova. Efikasnije ćete rešavati administrativne obaveze. Venera će 7. avgusta ući u znak Raka i doneće vam više naklonosti od strane vaših sagovornika u poslovnim pregovorima. U drugoj dekadi avgusta Mars će praviti kvadrat sa Plutonom, što vas upozorava da nije pogodno vreme za poslovna putovanja i saradnju sa inostranim partnerima. Čuvajte se spletki nedobronamernih ljudi. Očekuju vas teškoće u oblastima trgovine i saobraćaja.
Merkur će 17. avgusta praviti trigon sa Marsom, a nakon toga će i Sunce biti u trigonu sa Marsom. Ovo će vam omogućiti da lako i efikasno sređujete neophodne radne dozvole, radnu dokumentaciju i razne druge administrativne procedure. Jedan tajni plan ćete uspeti da realizujete i ostvarite ekstra profit. U trećoj dekadi avgusta će Merkur i Sunce ući u znak Device i doneće vam povoljne mogućnosti za uspeh u kreativnim poduhvatima. Mars će 24. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom, što će vas znatno usporiti u ostvarivanju planiranih ciljeva, a uzrok će biti niz nepovoljnih okolnosti na poslu i teškoće u nabavci resursa. Venera će 26. avgusta praviti opoziciju sa Jupiterom i dovešće do prekida aktuelnih pregovora.

Nezaposleni Bikovi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima administracije i logistike, dok će im teško poći od ruke da se zaposle u svojoj struci.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Aleksandri Arizanovic:

Postavite pitanje, ukucajte ATA razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms]

Posalji poruku

ili pozovite 095 880 800, cijena 1.656Eur/min+PDV

Pozovi 095 880 800

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Ljubav

Ako ste u vezi:

Kvadrat Marsa sa Jupiterom u prvoj dekadi avgusta izazvaće sukobe sa partnerom zbog teškoća da odete na putovanje i na zajednički odmor. Izvor tih teškoća će biti više u okolnostima oko vas nego do vas dvoje ali će izazvati kod oboje veliko nezadovoljstvo koje će se negativno odraziti na vašu vezu. Doći će i do otkrivanja tajni koje ste krili jedno od drugog.

Mars će 13. avgusta praviti kvadrat sa Plutonom što bi moglo da vašu vezu dovede na korak do raskida jer ćete biti suočeni sa uvidom u nekorektne postupke koje ste oboje pravili zbog nezadovoljstva vašim odnosom. Trigon Sunca sa Marsom će ublažiti ove probleme ali će vam trebati dosta vremena i strpljenja kako bi vaš odnos postao stabilan.

Ako ste slobodni:

Ovaj mesec vam nije pogodan za ulazak u ozbiljnu emotivnu vezu. Već na samom početku avgusta pružiće vam se mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koja vas duže vreme veoma privlači fizički. S druge strane, sa tom osobom ćete imati ljubomorne scene i nećete moći da se složite na drugom polju osim u intimnim odnosima. Strasti će biti prejake. Do kraja avgusta ćete se umoriti od svega, a kvadrat Marsa sa Saturnom će dovesti do prekida tajne veze.

Stariji Bikovi će nailaziti na brojne prepreke u pokušajima da privuku pažnju osobe koja im se dopada. Nećete hteti da priznate sebi da ta osoba nije neko s kim možete da se složite. Na kraju ćete se razočarani u neuspeh povući u sebe.

Pošaljite SMS pitanje astrologu Miri Marković:

Postavite pitanje, ukucajte ATM razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 3,63Eur/sms

Posalji poruku

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

Bićete osetljivog i promenljivog zdravlja u prvoj dekadi avgusta. Savet je da izbegavate izlaganje jakom suncu, da koristite kreme za kožu kao i sredstva protiv insekata. Vise se odmarajte i izbegavajte fizičke napore. Bićete više nego obično pod stresom. Moguće je variranje krvnog pritiska. U drugoj polovini avgusta će vam zdravlje biti stabilnije i bolje.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži hranu sa vlaknima radi lakše i brže probave. Od voća jedite banane, avokado, jabuke, lubenice i dinje. Od povrća će vam prijati mladi grašak, spanać, paradajz i kuvani krompir. Od mesa jedite piletinu ali izbegavajte crveno meso. Riba može često da vam se nađe na jelovniku. Izbegavajte slatkiše i brzu hranu.

Srećni brojevi: 5, 8, 11, 17, 24
Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
2 × 24 =